It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, June 14, 2011

lepak bersama Blogger Perak di Taiping


salam semua.
kali ni second time aida lepak-lepak dengan blogger.
1st time dulu masa gathering cikgu blogger. >BACA SINI<
 dulu ingat pas exciden, muka calar-balar tak nak lepak-lepak dah..
konfiden level dah down kan pas eksiden..tapi, rupanya tinggi lagi konfiden level aku ni.
HAHA 

mula2 kak reena amik kat stesen bas taiping, amek kak al dan encik angah. kemudian trus menuju ke Burmeese Pool. mereka ni orang kuat Blogger Perak <3
oh sangat down. kerana kak al n kak reena pakai baju catik-cantik. shawl comey-comei. tapi aida pakai t-shirt murah saje dengan tudung biasa.
T____T
yang model cantik atas ni namanya kak reena. :D  ni kak alia atau nama panggilan kak al comey:)    

kami gembira! (^__^)

pegi burmeese pool ni pun untuk usya gathering blogger perak dekat taiping 10hb 7 ni..aida tak dapat join sebab time tu ada kat maktab dah. T___T

kemudian kami terus main bowling..tapi gambar bowling tak banyak..Kak reena juara..aida tak lah sebab bukan terer pun main bowling ni..ratu longkang boleh la. kehkehkeh.

 encik angah yang kat belakang sekali tu. orang bagan serai.*tukang amek gambar of the day*

terus ke Taiping Sentral untuk tunggu abah datang amik.semntara tu kami liburan.


tunggu-punya tunggu abah tak sampai lagi, lepak A&W pulak
 
kali ni sesi camwhore encik angah tak terlibat.


camwhorelah! perempuan kannn :D


jumpa-jumpa je terus sembang panjang lebar macam dah kenal lama..:D harap-harap dapat la lepak-lepak dengan kakak-kakak comel semua lagiiii :)


p/s: langsung tak rugi kalau kita peramah. (^____^)

14 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,kat tepeng...lame lak xp..

beshnya aktiviti cmni..

aida4eva said...

nuyui: best lah :) awak dok mana ? meh turun tepeng meh :)

hehe

aliaa farhana said...

kak al pun ta sangke bley jd pramah macam 2...klu ta pndiam gile...hahaha

~Kirin Selama Perak~ said...

ok.
aku tak jeles.
#tipu

blackroses said...

bestnyerr gather

Anonymous said...

uit. mne de model.. huk! T_T kann.. kte ni pecutt trus je sembang, takde ice breaking da.. breaking ice je. haha!

Muhd Fadil said...

UNTONGLAH.... dapat lepak dengan blogger.
saya tak pernah pun jumpa blogger. :P

angah said...

ehehehe terbek u all...
angah xwat lg entry pasai nie...ehhehe anyway angah nk upload pic di entry angah n url korang..

aida4eva said...

kak al: ye ke kak al pendiam? hehe..xlah..peramah je aida tengok :D pnt tak layan aida ni bercakap?keh2..sian kak al :D

aida4eva said...

KSP: Haha..sila lah jeles dengan giat. :P

aida4eva said...

blackroses: sgt best! tapi ni kira lepak-lepak je awakkkk :D

aida4eva said...

kak reena: model lah! tomeyyy je..hehe..hehe..kan..pecut kalah F1..deras bukan main lagi :D

aida4eva said...

mudh fadil: cisss..kemain lagi ye encik penyu..taw la dia OTAI :p tunjuk ajarku sifu..hihi

aida4eva said...

angah: hehe..korang pun terbaek..URL angah pun ade kat nama yang aida tulis tu :) dah wat entri nanti inform ye..maceyy !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...