It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

lepak bersama Blogger Perak di Taiping
Tuesday, June 14, 2011 | 3:14 PM | 14 comments

salam semua.
kali ni second time aida lepak-lepak dengan blogger.
1st time dulu masa gathering cikgu blogger. >BACA SINI<
 dulu ingat pas exciden, muka calar-balar tak nak lepak-lepak dah..
konfiden level dah down kan pas eksiden..tapi, rupanya tinggi lagi konfiden level aku ni.
HAHA 

mula2 kak reena amik kat stesen bas taiping, amek kak al dan encik angah. kemudian trus menuju ke Burmeese Pool. mereka ni orang kuat Blogger Perak <3
oh sangat down. kerana kak al n kak reena pakai baju catik-cantik. shawl comey-comei. tapi aida pakai t-shirt murah saje dengan tudung biasa.
T____T
yang model cantik atas ni namanya kak reena. :D  ni kak alia atau nama panggilan kak al comey:)    

kami gembira! (^__^)

pegi burmeese pool ni pun untuk usya gathering blogger perak dekat taiping 10hb 7 ni..aida tak dapat join sebab time tu ada kat maktab dah. T___T

kemudian kami terus main bowling..tapi gambar bowling tak banyak..Kak reena juara..aida tak lah sebab bukan terer pun main bowling ni..ratu longkang boleh la. kehkehkeh.

 encik angah yang kat belakang sekali tu. orang bagan serai.*tukang amek gambar of the day*

terus ke Taiping Sentral untuk tunggu abah datang amik.semntara tu kami liburan.


tunggu-punya tunggu abah tak sampai lagi, lepak A&W pulak
 
kali ni sesi camwhore encik angah tak terlibat.


camwhorelah! perempuan kannn :D


jumpa-jumpa je terus sembang panjang lebar macam dah kenal lama..:D harap-harap dapat la lepak-lepak dengan kakak-kakak comel semua lagiiii :)


p/s: langsung tak rugi kalau kita peramah. (^____^)

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!