It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Macarons di Cheras, Kuala Lumpur
Tuesday, April 26, 2011 | 9:04 PM | 11 comments
salam.
selama ni dok ngidam macarons je.
tengok orang dok post makan macarons, aku pun nak rasa gak.
tidak adil sungguh.

maka lantas aku meng'order' dekat cikmin.com dengan harapan menggunung.
tetapi, ku sangka panas hingga ke petang...rupanya ....

'order dah tutup la dik. nanti akak inform ye'.
*nanges*

masa aku bw hari tu, aku ada terbaca yang VIVA MALL ada macs.
sepantas kilat esoknya aku pegi merempit dengan syasya lepas kelas. 
*tak trauma naik moto dah. kejap je kau insaf ye aida!*

 cari punya cari.  
jumpa dekat BreadDelicious. nampak tak yang warna-warni depan tu? 


 akhirnya. rasa macam nak melompat je bila jumpa depan mata, satu box ada 8 ketul. RM10.

tapi bila jalan kedai sebelah dia pun ada lagi macs. 4 biji rm10. tapi tak sempat amik gambar. macam nais jugak yang tu. tapi tak de flavor choc. aku nak choc jugak!

jalan punya jalan lagi. jumpa cafe LaVazzA atas ni. macam ade macs je. saje jenguk-jenguk. tengok-tengok ade yang choc! yeay!and macs dia way to big. sangat besar. aku ingat doremon. eh. dorayaki tadik. yang ni RM2.60 satu. aku beli dua je lah. aku satu, syasya satu.
jangan tamak nau. try dulu


kiri gambar tu muka pipi bantal yang eksited pegang dorayaki. eh. bukan. macaron. macs yang sangat  besarrrrrr! kanan tu hasil belian dari ketamakan yang melanda diri sebentar tadi. tengok! macs yang warna-warni dengan macs 2.60 satu tu amat berbeda besarnya,

 macam mana rasa dia pulak? 

macam yang penah aku dengar, rasa macs ni bergantung kepada pembuat dia. macs yang aku beli warna-warni tu ade 2 flavor ke ape ntah sales girl tu cakap. tapi, flavor masam tu tekak den memang tak lopeh.
flavor lagi satu tu boleh la tahan jugak sedap,

tapi macs choc ala-ala dorayaki tu sangat dilisios. sedap weyh. tambah-tambah bila masuk dalam freezer dulu, baru makan. sedap betul. betul-betul sedap.  agak-agaknya macs yang mahal je kot yang sedap ek?

tapi harapan untuk beli macs cikmin belum terkubur lagi. haha. harap-harap dapat rembat gak nanti 
(^____^)



p/s: korang dah try makan macs? kat mana ek korang makan? sedap tak??  ce citer. ce citer :)

Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!