It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, May 20, 2011

Nur Kasih The Movie Meletop


salam semua.
tajuk gempak kan. memang gempak.
tadi aku ke Times Square dengan Mr.A untuk tengok cite ni.
mak aih. sampai panggung pun boleh meletop.
rasanya tak da filem melayu lagi setakat ni yang aku penah pegi tengok full house macam tu.

bagi penggemar drama nur kasih dulu-dulu tu,
amatlah tidak rugi untuk anda pergi menonton ya. 

tengok! poster yang lebih gempak dan mantap.
 kalian harus teruja. dan bagi berjiwa lembut seperti aku,*lempang*,
sila bawa lah tisu atau pinjamlah hujung lengan baju penonton sebelah untuk menangis ya.
aku pun tak tahu kenapa aku sedih sangat tadi.
mungkin cerita itu berkaitan dengan keluarga dan percintaan. hati mak lembut u'alls.
*lempang kuasa dua*


tiket pun murah. 8ringgit je kat TS u. kalau guna student kad dapat la 7rgt.

yang paling comel dalam filem ni ialah:

adik mia sara nasuha ni. SUPER COMEL! 

makin pandai dah dia berlakon. *double thumbs up adik!*

best filem nur kasih ni. terasa dekat di hati dengan yang tersayang. *eh.memang dia dok sebelah*
percintaan nur dan adam yang sangat banyak halangan tapi dorang tetap sweet.
very the like! :)
apa2 pun, aku bagi 8.5 over 10. sebab ape? just sebab ending dia.
kenapa dengan ending dia?pegi lah tengok sendiri.hihi

p/s: supportlah industri tempatan..ececeyyy :D

18 comments:

Rollo De Pedicula said...

betul
memang menarik filem nih

KUREKURE COMEL said...

aida dah tgk.....mina nak tgk jgk..ayooo...tp kat youtube la..hihihi...

endingnya mcm misteri la....berkobar kobar nak tau ni...


pe kata aida share dgn mina je..hihihi...smile...

aida4eva said...

rollo : kan..memang menarikk :) awak dh tgk?

aida4eva said...

mina: ala..8rgt je mina..soh mat belanja..hehe..

ending?tak bleh2..suspen..mina kene tgk sndr tawwww..hihi

Cik Ezy said...

nk tgok! nk tgok!
huhu

Cetusan Nurani said...

ko pnya tajuk entry lebih kurang aku je..tp aku xtgk ag..hahahhaha

nuhara said...

hara nak pi tgk!!!!
huh~~~ xboleh jadi nie aida dah tgk hara mesti kena tgk gak :)

zati embong said...

nk g tengok!malam la.xdela nmpak sgt kuar wayang muka sembab2 nangis.haha

aida4eva said...

cik ezy: sila tengok segera! :)

aida4eva said...

cik da: cis.nak yg free je..kemut! :p

aida4eva said...

hara: segera lah pegi tengok..tak rugi walau ade kerut2 kening sikit tgk..huhu

aida4eva said...

jat: harus harus. nasib baik masa nangis mr.a tak perasan. kalau tak mesti kena perli. kui3

sky said...

erkkk...sy bg 7/10..hanya sbb i mate sy xkuar..konon kental!!hahaha

Cetusan Nurani said...

tggu je kt youtube!!!!best ber*wayangan dalam bilek..

aida4eva said...

sky: pengsan jugak i kalau mate u kua bila tgk cite nih..hihi..air mata lah bro :p kamu kan kental. nangis dalam hati~

aida4eva said...

cik da : kunun :p

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

ap hal sume wat review nur kasih! ni bgkak nk tgk ni.. tp, time x dan ah. pnuh jer!

aida4eva said...

dina: pas exam terus la menderu pegi wayang! hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...