It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Nur Kasih The Movie Meletop
Friday, May 20, 2011 | 1:11 AM | 18 comments

salam semua.
tajuk gempak kan. memang gempak.
tadi aku ke Times Square dengan Mr.A untuk tengok cite ni.
mak aih. sampai panggung pun boleh meletop.
rasanya tak da filem melayu lagi setakat ni yang aku penah pegi tengok full house macam tu.

bagi penggemar drama nur kasih dulu-dulu tu,
amatlah tidak rugi untuk anda pergi menonton ya. 

tengok! poster yang lebih gempak dan mantap.
 kalian harus teruja. dan bagi berjiwa lembut seperti aku,*lempang*,
sila bawa lah tisu atau pinjamlah hujung lengan baju penonton sebelah untuk menangis ya.
aku pun tak tahu kenapa aku sedih sangat tadi.
mungkin cerita itu berkaitan dengan keluarga dan percintaan. hati mak lembut u'alls.
*lempang kuasa dua*


tiket pun murah. 8ringgit je kat TS u. kalau guna student kad dapat la 7rgt.

yang paling comel dalam filem ni ialah:

adik mia sara nasuha ni. SUPER COMEL! 

makin pandai dah dia berlakon. *double thumbs up adik!*

best filem nur kasih ni. terasa dekat di hati dengan yang tersayang. *eh.memang dia dok sebelah*
percintaan nur dan adam yang sangat banyak halangan tapi dorang tetap sweet.
very the like! :)
apa2 pun, aku bagi 8.5 over 10. sebab ape? just sebab ending dia.
kenapa dengan ending dia?pegi lah tengok sendiri.hihi

p/s: supportlah industri tempatan..ececeyyy :D

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!