It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

kung fu panda syok gilaa. filem karak pulak??
Friday, May 27, 2011 | 1:01 AM | 4 comments

salam.
terima kasih mr.a sekali lagi untuk marathon movie hari ni.
(^______^)

1st filem:

credit: abang google
kung fu panda yang sangat kelakar. best gila..trilion thumbs up!!.ada kelakar, lawan-lawan, sedih pun ada. tengok katun pun aku boleh nangis. haih. sabor je lah. tapi memang kelakar. satu panggung bergelak ketawa. tak ramai pun budak-budak. mak bapak budak je ada dengan bakal mak bapak budak. faham tak maksud aku? keh2.

tapi memang recomended movie ni. tengok lah 3D! lagi best. seriously! :)

rating aku : 5 star
meh tengok trailer dulu bagi membangkitkan semangat korang.


next. second movie. KARAK!

credit : kukubesi

masa tengok nur kasih dulu, bila tengok trailer, hati memang membuak-buak nak tengok cite ni.start-start cite dah seram. memang nice. nasib baik ada sweater untuk aku tutup muka. tapi, dah sampai klimaks, dem. terus bosan. sampai la ke habis cerita. ku sangka panas hingga ke petang rupanya ribut di tengahari. grrrrr~ terdengar jugak la masa keluar wayang tu ramai yang merungut-rungut.

tapi, kalau korang tak caya aku cakap, try la pegi tengok. jangan kata aku tak warning tak. ye la..tp mana taw korang suka ke, lain padang lain belalang kan.

rating aku : 2 star

meh tengok trailer karak ni.



p/s: filem-filem seram melayu ni kureng mengancam la kan. macam feel nya kurang. bunyi jerit-jerit je yang lebih. filem aksi-aksi tu best lah jugak. adoi adoi.

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!