It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, May 27, 2011

kung fu panda syok gilaa. filem karak pulak??


salam.
terima kasih mr.a sekali lagi untuk marathon movie hari ni.
(^______^)

1st filem:

credit: abang google
kung fu panda yang sangat kelakar. best gila..trilion thumbs up!!.ada kelakar, lawan-lawan, sedih pun ada. tengok katun pun aku boleh nangis. haih. sabor je lah. tapi memang kelakar. satu panggung bergelak ketawa. tak ramai pun budak-budak. mak bapak budak je ada dengan bakal mak bapak budak. faham tak maksud aku? keh2.

tapi memang recomended movie ni. tengok lah 3D! lagi best. seriously! :)

rating aku : 5 star
meh tengok trailer dulu bagi membangkitkan semangat korang.


next. second movie. KARAK!

credit : kukubesi

masa tengok nur kasih dulu, bila tengok trailer, hati memang membuak-buak nak tengok cite ni.start-start cite dah seram. memang nice. nasib baik ada sweater untuk aku tutup muka. tapi, dah sampai klimaks, dem. terus bosan. sampai la ke habis cerita. ku sangka panas hingga ke petang rupanya ribut di tengahari. grrrrr~ terdengar jugak la masa keluar wayang tu ramai yang merungut-rungut.

tapi, kalau korang tak caya aku cakap, try la pegi tengok. jangan kata aku tak warning tak. ye la..tp mana taw korang suka ke, lain padang lain belalang kan.

rating aku : 2 star

meh tengok trailer karak ni.



p/s: filem-filem seram melayu ni kureng mengancam la kan. macam feel nya kurang. bunyi jerit-jerit je yang lebih. filem aksi-aksi tu best lah jugak. adoi adoi.

4 comments:

flyz said...

sbb tu la smpai skrg tak trust cerita melayu

Hans said...

khurafat masih lagi mendahului filem2 seram Melayu yang lain

kungfu panda best ek?
nak tgok la nanti

Review Filem Karak Disini

aida4eva said...

flyz: kan kan kan :P rugi jaaaaa~

aida4eva said...

hans: kung fu panda sgt best! sila tgk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...