It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

"hafizzainal's contest - senyuman mahal "
Wednesday, May 25, 2011 | 2:18 PM | 6 comments
meh join contest tenyum-tenyum meh.

(^_____^)


klik la banner hafiz yang tersenyum manis di atas ni ye untuk ke blog beliau :)

aku mempertaruhkan gambar ni.


aku lah yang bertudung hitam tu. ye memang..
aku senyum over.. T____T 
senyuman kami semua memang ikhlas sebab masa tu seronok sangat mandi air terjun. sejuk gilaaaa~
tengok budak kecik tu pun senyum comel je kan. :)  


Expired date : 31 / 5 / 2011 sbelom pkol 12 malam

nak tag :
hajar,
syasya,
aisyah,
atikah,
agina

sebab dorang punya senyum pun manis dan mahal :)

kalau korang yang baca entri ni nak join pun jom lah!
(^_____^)

errrr...dah 400 orang dah join..korang tak nak tambah lagi ke??
jom jom.

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!