It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

kemenangan GA n Contest bertubi-tubi! *loncat2*
Thursday, April 14, 2011 | 2:49 AM | 3 comments
salam.
selamat malam kalian semua.
*bermuka ceria walau muka dah bercorak leapord seperti yang diidami* 
seronotnye lah.

bahan untuk rasa jadi anak jati perak menebal masa ini :) 

nak share stori ni. aku menang contest dan GA lah.
waaaaaa~ sangat seronok rasanya.
sapa kata blog ni tak bawa untung apa-apa?
banyak lah faedahnye.

1. Contest Saya Suka Jonker Walk 

entri aku join  Contest Saya Suka Jonker Walk tu dekat sini. >KLIK SINI<

dan ini pengumuman pemenang oleh sedara Hazwan Mohd. >KLIK SINI<
walau tempat ketiga, menang jugakkk, 
pssstt. en hazwan ni jugak la yang design header ni :) 
(^___^)

2.  'Spread The Love GA

bagi kategori GA pulak, awwwww. so sweet. macam tuan blog ni.
Cik Manis punya GA. tak sangka dapat hadiah macam-macam yang berharga macam ni.
sangat seronot taw. Ni entri 'Spread The Love GA' aku. >KLIK SINI<

dan ni pengumuman pemenang GA beliau. meh terbang ke sana. >KLIK SINI< 

sangat teruja tengok hadiah GA tu. dapat contact lens 16mm worth rm45, shawl n kelip comel.

tepok tepok tepok tangan.



*keji*

 tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, siapakan tahu :D

p/s: tak kisah pun apa dan dapat bila hadiah tu, tapi kepuasan kemenangan tu, rasa macam...FUYOOOOO! :) 



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!