It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Thursday, April 14, 2011

kemenangan GA n Contest bertubi-tubi! *loncat2*

salam.
selamat malam kalian semua.
*bermuka ceria walau muka dah bercorak leapord seperti yang diidami* 
seronotnye lah.

bahan untuk rasa jadi anak jati perak menebal masa ini :) 

nak share stori ni. aku menang contest dan GA lah.
waaaaaa~ sangat seronok rasanya.
sapa kata blog ni tak bawa untung apa-apa?
banyak lah faedahnye.

1. Contest Saya Suka Jonker Walk 

entri aku join  Contest Saya Suka Jonker Walk tu dekat sini. >KLIK SINI<

dan ini pengumuman pemenang oleh sedara Hazwan Mohd. >KLIK SINI<
walau tempat ketiga, menang jugakkk, 
pssstt. en hazwan ni jugak la yang design header ni :) 
(^___^)

2.  'Spread The Love GA

bagi kategori GA pulak, awwwww. so sweet. macam tuan blog ni.
Cik Manis punya GA. tak sangka dapat hadiah macam-macam yang berharga macam ni.
sangat seronot taw. Ni entri 'Spread The Love GA' aku. >KLIK SINI<

dan ni pengumuman pemenang GA beliau. meh terbang ke sana. >KLIK SINI< 

sangat teruja tengok hadiah GA tu. dapat contact lens 16mm worth rm45, shawl n kelip comel.

tepok tepok tepok tangan.



*keji*

 tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, siapakan tahu :D

p/s: tak kisah pun apa dan dapat bila hadiah tu, tapi kepuasan kemenangan tu, rasa macam...FUYOOOOO! :) 


3 comments:

nelly said...

thniah !

aida4eva said...

tq nelly :)

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

ni yg nk join ni.. tp, mlas la pla. Kwn x rmai nk ajk2 join. Haish!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...