It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

10 sebab yang menarik kenapa perlu belajar bahasa isyarat
Monday, May 23, 2011 | 7:40 PM | 18 comments

Salam. 

Nak tahu kenapa bahasa isyarat ni best? sebab : 

1.    Boleh berkomunikasi diantara tingkap yang tertutup

2.    Boleh berkawan dengan golongan pekak. *orang pekak ni peramah taw*

3 .    Meluaskan persahabatan dan mempelbagaikan kebolehan bahasa

4.    Boleh berisyarat/berbual di dalam air(kolam,laut)


5.    Boleh ‘bercakap’ walau dengan mulut yang penuh(semasa makan)
        *betul tak?mak marah kalau mulut tengah penuh korang bercakap. try buat bahasa isyarat. kompom mak korang tak marah * :D 

6.    Menggunakan pergerakan  tangan untuk berkomunikasi.

7.    Membantu mengurangkan pencemaran bunyi. 
*Kewl kan! *safe and sound* tak yah berbuih mulut sembang kencang sangat.keh3*

8.    Bahasa isyarat mendekatkan golongan pendengaran dan bermasalah pendengaran

9.    Bahasa yang 3D. sangat lah 3D. visual semua tu.

10.  Boleh berbual walaupun dengan jarak yang jauh!
* yela.kau dok sebatu atau dok seberang jalan pun boleh sembang. tak payah jerit-jerit kan.* 


ni semua gara-gara esok nak exam. kena hafal 1000 perkataan bahasa isyarat dalam masa satu malam.esok pagi dah exam. bak kata Nabil, grrrrrrrrrrr~ 


 p/s: doakan aku taw. :) moga esok aku tak headbagging masa jawab exam.hihi



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!