It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

"Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy"
Tuesday, April 12, 2011 | 5:23 PM | 7 comments
dah lama tak j0in segmen.
kali ni nak j0in segmen review GA dari orang jauh
fuhh..tengok banner menarik bawah ni. siap ade DSLR n eiffel tower lagik
mampu? *gulp*

klik header bawah ni jom untuk join :D 


Segmen ni kan, sebenarnya, tuan rumah blog ni iaitu Mr. edie akan buat europe trip iaitu ke belanda, austria, germany dan italy dari 11/4 sampai la  21/4/2011.

kiranya dia nak buat 4 lucky draw la...
nak bagi setiap pemenang tu dapat satu hadiah daripada negera2 berlainan. 
contohnye:

 lucky 1=       usin dapat adiah dari belanda. 
lucky 2=        usop dapat adiah dari austria 
lucky 3=         abi dapat adiah dari germany
lucky 4=          limah dapat adiah dari italy. 

faham?
tapi ade lagi satu pemenang.iaitu tukang promote pasal segmen @ lucky draw ni terbanyak. maknanye pemenang kelima lah. sapa yang tukang promote terbanyak, dia akan dapat adiah dari keempat-empat negara yang telah mention atas tu. 

dia s0rang je akan dapat 4 adiah dari negara lain-lain. 

wow ke tak wow? 

tapi kome tak boleh le nipu kata kome dah promote banyak. 
sebabnye, Mr. edie ni akan tengok dari google analytics and nuffnang refferal. 
Siapa yang dapat menjadi refferal paling tinggi mulai 11/4/2011 sampai 21/4/2011, dialah pemenang kelima. 

so, mr. edie ni akan bagi hadiah kepada 5 pemenang lah. 
4 orang lucky draw. dan lagi sorang ialah tukang promot @ refferal terbanyak. 
untunglah kan. (^^,)


faham kan? pandai anak murid. boleh la cikgu belanja pensel 2B pas ni :D


p/s: teringin nak melancong ke negara orang. apetah lagi europe ni. eeeeii..ngidam ler! :p

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!