It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Contest Saya Suka Jonker Walk!!!
Tuesday, February 22, 2011 | 7:00 PM | 14 comments
Salam
Disebabkan assignment yang menimbun2, terpaksa update lajulaju.
J0in contest. *again*
Lalalala~
Undangan dari pembuat header comei atas blog ni.
Heee~ pemuda yang baik hati. Sangat!
Contest yang sangat mudah. :)
contest beliau ialah:

1. Pilih satu gambar yang paling korang suka atau yang paling tak suka dalam post Jalan-jalan di Jonker Walk  yang dah dibuat dan nyatakan kenapa korang memilih gambar tersebut.


Aku suka sangat2 gambar atas ni sebab nampak sangat klasik pemandangannya. Ala-ala zaman lepas-lepas merdeka pun ada. Gambar pun sangat style. ada unsur-unsur perpaduan di situ. Dengan bendera yang tergantung, ada lampu tanglung di jalanan,ada kereta antik yang seolah-olah bawak TAR sebelum ishtiharkan kemerdekaan (^____^). Sikap tolong menolong pun ada nampak masa ada orang tolong sumeone tu naik tangga tuh. Lighting dia pun sesuai dengan situasi yang retro ni. Cantik lah! *thumbs up* tabik sket. T0ink. T0ink. (^^,)

Kemudian,postkan link penyertaan korang ke facebook page Wan's Blog. Dan juga komen di page beliau.


*Due date : 2 MAC 2011.



Minat nak j0in? klik la header di atas untuk melayang ke blog beliau

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!