It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, February 22, 2011

Contest Saya Suka Jonker Walk!!!

Salam
Disebabkan assignment yang menimbun2, terpaksa update lajulaju.
J0in contest. *again*
Lalalala~
Undangan dari pembuat header comei atas blog ni.
Heee~ pemuda yang baik hati. Sangat!
Contest yang sangat mudah. :)
contest beliau ialah:

1. Pilih satu gambar yang paling korang suka atau yang paling tak suka dalam post Jalan-jalan di Jonker Walk  yang dah dibuat dan nyatakan kenapa korang memilih gambar tersebut.


Aku suka sangat2 gambar atas ni sebab nampak sangat klasik pemandangannya. Ala-ala zaman lepas-lepas merdeka pun ada. Gambar pun sangat style. ada unsur-unsur perpaduan di situ. Dengan bendera yang tergantung, ada lampu tanglung di jalanan,ada kereta antik yang seolah-olah bawak TAR sebelum ishtiharkan kemerdekaan (^____^). Sikap tolong menolong pun ada nampak masa ada orang tolong sumeone tu naik tangga tuh. Lighting dia pun sesuai dengan situasi yang retro ni. Cantik lah! *thumbs up* tabik sket. T0ink. T0ink. (^^,)

Kemudian,postkan link penyertaan korang ke facebook page Wan's Blog. Dan juga komen di page beliau.


*Due date : 2 MAC 2011.



Minat nak j0in? klik la header di atas untuk melayang ke blog beliau

14 comments:

mesmerising_wan said...

waaa! thanx join.
entry diterima.. pefek ikut rules.. hehe

KUREKURE COMEL said...

smart pic tu...aida amik ke?

gud luck ye....hehehe

aida4eva said...

wan: hoyeh hoyehh!! :) its my pleasure, my header maker :)

kurekure comeL; eh..xla...contest amek gambar dr post beliau lah.jom la j0in :)

nelly said...

Gud luck . .

Heidi Shafiq said...

dlm gmbr tu kete kt tgh tu je klasik.. kete kat tepi tu sume gempak2.. hehe.. :P

aida4eva said...

nelly: tq yunk! :)

heidi: hee~ betoi gak tu. tapi kita kita lihat dengan hati..bukan dengan mata..lalalal~

eQuRlz said...

gud luck yer awk :) a'a.. pic ni mmg cantik la..

hamzah ian said...

pergh.. cantik kete

aida4eva said...

equrlz: kan kan kan :)

aida4eva said...

hamzah: sgt betul. nak satu lah :)

nuralynZAKREE said...

gud luck ya..

mesmerising_wan said...

u r the 3rd winner!!!!!!!!
congratulations!

aida4eva said...

nuralynZAKREE: tq yunk :)

aida4eva said...

wan: waaaaa! sonotnye!!! tq wan bg aida menang!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...