It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Bila hati seronok, buat ape pun seronok
Friday, April 29, 2011 | 10:40 PM | 11 comments
Salam semua!
dah 2 bulan tak balik rumah. tak pernah rasa homesick macam ni.petang tadi dah sampai Selama, Perak yang dirindui. sepanjang jalan, mata tak lelap pun. selalunya, bas baru jalan 5 minit, 5.5 jam aku tidor. haha.
ekcited sangat gamaknya.

rindu dengan laluan kelapa sawit sepanjang jalan. rindu dengan ayam berlari-lari kejar nasi yang aku baling. rindu naik bas merah yang serupa macam roller coster. rindu dengan suara abah yang mampu kejutkan aku dengan sekali panggil. rindu nak marathon kemas rumah, basuh baju, masak sampai lebam. sangat rindu.

tapi, tapi, aku paling tak suka bila orang pandang 3 4 kali tengok parut corak ‘batik’ dekat pipi aku ni. lepas tu, sibok-sibok tanya kenapa. korang pun nak taw kenapa ada corak batik dekat pipi tu? aish..
 tengok entri tepi ni sekarang. (KLIK SINI) 
bukan aku tak ramah, tapi rasa menyampah pulak kena bagi jawapan yang masa sampai 20 kali.
penyelesaian nya?
image
dari KL sampai Perak aku pakai headphone dengar lagu macam budak comei atas ni.
kalau ade orang tanya pun aku buat-buat tak dengar la kononnya fokus dengar lagu.
haha. keji!

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!