It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

jap. kenapa ada yang tanya aku ni lelaki ke perempuan ye?
Saturday, April 30, 2011 | 1:05 AM | 29 comments
selamat berholiday kawan-kawan.
eh. perasan tak kelainan pada blog aku ni?

aku suka!
jap jap. dekat entri lain nanti aku cer citer kat korang ek sapa yang tolong aku buat semua ni.

ha. aku dibangkitkan dengan persoalan.

tengok gambar ni


tengok xMunchz tu. link tak de lah. baru nak gi terjah dia.
pelik lah kawan-kawan. kenapa dia berkata begitu ye?
sedangkan dekat 'about me' ada terpampang muka n pipi bantal aku tu.
kadang-kadang dekat entri pun ade boh gambar aku jugak.

err..cara aku menulis ke ek yang macam lelaki?

kepada xMunchz, kamu dah meninggalkan aku tertanya-tanya. cewahh..cer citer weyh..nape ko kompius ye?

 mungkin template dan header dulu macam kelakian kot. eh? ye ke?

tapi yang pasti, header dan template sekarang memang kompom gegirl!
i like lah ! (^___^) 


p/s : aku ni gegirl taw.haih



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!