It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Saturday, April 30, 2011

jap. kenapa ada yang tanya aku ni lelaki ke perempuan ye?

selamat berholiday kawan-kawan.
eh. perasan tak kelainan pada blog aku ni?

aku suka!
jap jap. dekat entri lain nanti aku cer citer kat korang ek sapa yang tolong aku buat semua ni.

ha. aku dibangkitkan dengan persoalan.

tengok gambar ni


tengok xMunchz tu. link tak de lah. baru nak gi terjah dia.
pelik lah kawan-kawan. kenapa dia berkata begitu ye?
sedangkan dekat 'about me' ada terpampang muka n pipi bantal aku tu.
kadang-kadang dekat entri pun ade boh gambar aku jugak.

err..cara aku menulis ke ek yang macam lelaki?

kepada xMunchz, kamu dah meninggalkan aku tertanya-tanya. cewahh..cer citer weyh..nape ko kompius ye?

 mungkin template dan header dulu macam kelakian kot. eh? ye ke?

tapi yang pasti, header dan template sekarang memang kompom gegirl!
i like lah ! (^___^) 


p/s : aku ni gegirl taw.haih


29 comments:

h A n Y S said...

hahahaha~ sangat kelakar bila depa nak pose tiru korean artists..adehhhhh~ x kiut langsng la.. *pengsan*

h A n Y S said...

trang2 kot kat 'about me' tu gambo pompuan..haha~ ni mcm x jelajah habis blog je.. main terjah komen kat shoutbox.. ;D

SYAFIQAHSALEH said...

buatkan kte satu header kakak :D

noraliza said...

hahaha..dah pink2 gitu :)

aida4eva said...

hAnYs : sangat betul tu..main terjah jo..tp pelik..header dulu gula2 bagai pun kompius lagi..wuuuu~

aida4eva said...

syafiqah: aippp! pegi tempah dekat adik beta. hihi

aida4eva said...

noraliza: tu la..dah pinky2..suka tak? :)

www.fierapirot.bolgspot.com said...

pelik..die silap masok blog kot..hehehe..singgah and follow u..

~Kirin Selama Perak~ said...

aku pon tak tau hang laki ka pompuan.
wakakaka!

Cik Ezy said...

die mybe ade mslh mate..
xboleh tau owner laki ke pompuan..
hahakk

kyra_G said...

comey laa wehh yang bru nie heheehe

aida4eva said...

www.fierapirot.bolgspot.com errr..agaknye la kot.tak pun tudung yg sy pakai 2 dia igtkan topi.=.=

aida4eva said...

KSP: hoi. hang memang! ngek.

aida4eva said...

Cik Ezy: berharap anda betul..ke dia nmpk muka sy mcm lelaki?

T______T

aida4eva said...

kyra: weh..comel ek??suka2 :)

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

comey yg bgus..

bkn hang pkai tudg ke gmbaq? biaq btui x belek!

IMANSHAH said...

thanks singgah

aida4eva said...

Dina: bagus kah comey ni?? hihi..tq2..ye la wei..aku pakai tudung la tu gambar tu,..pelik sungguh aku...hoho

aida4eva said...

iman: sama2 :)

Anyez Nasri ツ said...

haha . anyez pun pernah kena tanye mcam tu . ganas betul blog anyez tu . kehkehkeh .

aqish basir said...

dia tak perasan kot muka awk,hehe...penulisan yang sempoi,sebab tu dia pikir laki...hehe


tak kan dia tak gheti bezakan template jugak? ni pink berbunga2,ada ke laki pakai? huhu

cacing said...

still kompius... ni blog laki ke perempuan... hehehehhee.....

aida4eva said...

anyez: hihi..blog kita ganas la ek??kui3

aida4eva said...

aqish: agaknye lah kan..huhu..dia igt laki 2 pakai sweeter yg ade hup kot..keh3..bab template pun lagi stu pelik..:o

aida4eva said...

cacing: aipppp..ade pulak kang yang jadi bagai cacing kepanasan nih :P

nelly said...

soklan cepumas tu ~

KUREKURE COMEL said...

kdg2 org suka menimbulkan pertanyaan gitu...nak suruh terjah semula....
kira nak feedback dari aida la..hehehe

aida4eva said...

nelly : sangat cepumas..nak tanya dia lah balik..cepuk mau? hihi

aida4eva said...

mina: huhu..tak jugak mina..sebabnya dia tak tinggalkan link..kalau tak memang laju2 aida dah terjah,. kui3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...