It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

jangan pegi tempah baju dekat kedai tu!
Wednesday, April 27, 2011 | 8:52 PM | 15 comments

mood : sangat marah

salam. tadi aku ke central market (CM) bersama budak-budak kelas untuk amik baju kelas yang ditempah dekat sebuah kedai '***********' namanya dalam CM tu.


hati bukan main berbunga-bunga nak pakai baju yang dah siap.
dah sampai kedai, uncle yang handle baju kami tu tak de.
bila call, kata dia tak de dekat area tu. malam-malam sikit baru ade.
nanti dia talipon dekat-dekat pas maghrib. 

haih. dia ingat kitaorang ni umah dekat sebelah central market tu je ke nak pi mai pi mai tang tu??
sebenarnya khamis dua minggu lepas iaitu 14.4.2011 aku dan kawan aku pegi order dekat uncle tu sebab harga dia dia bagi paling murah antara kedai-kedai lain. lepas kautim-kautim, janji nak ambil hari jumaat or sabtu depan tu which is 23.4.2011. then aku pun tipon la uncle tu hari jumaat tu cakap tak dapat nak amik sabtu, hari isnin la kitaorg amik baju yang dah siap tu. okeh.

hari ahad bila aku tipon dia nak tanya bila bukak kedai sok nak pegi amik, dia kata esok baru dia nak print.

=.=*

lepas aku pot-pet-pot-pet, dia kata selasa siap tapi paling bagus amik hari rabu. panas je hati aku. ye la. aku cakap amik baju dah siap hari isnin! bukan kata suruh dia baru nak print hari isnin. kejadahnya?ye la. rabu pun rabu lah.

so hari ni ialah hari rabu dan aku pegi tadi dia tak da dan kata nak talifon balik bila dah sampai kedai. macam harem. dah dekat pukul 9 malam dan tak tipon-tipon lagi. padahal 23 helai baju je. printing tak banyak pun. hari tu bukan main berjanji baik punya. takkan sampai perlukan 15 hari untuk siapkan 23 helai? ?uncle lukis dengan tangan sendiri ye??haih! 

memang bagus la kan nak meniaga macam tu. untung nak. keje nak. kualiti? sori lah pak cik. kami tak kan rekomen kedai pak cik kat sesiapa dan kami takkan buat baju dekat pak cik lagi. 

sekian!

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!