It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA
Monday, March 14, 2011 | 5:01 PM | 30 comments


salam.

apa khabar kalian? sihat? alhamdulillah.
dah lama tak join segmen idola blogger malaya nih.
ade kesempatan yang terluang ni walaupun sakit2, aku join.
sakit ape??


Kali ni entri tentang cinta.
awwwwww.
i loikeee.
^_^

klik banner atas ni untuk j0in ye. 

terbuka pada kaum adam dan hawa tetapi soalan lain-lain lah ye.

sebagai kaum hawa, kenalah jawap soalan ni;

1. LELAKI pilihan anda ?

the one and only my Mr. A. sekian. ^^ 


2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ? 

awww. seksi? perlu lah ! 
seorang lelaki tu akan kelihatan seksi bila sntiasa mengambil berat, sentiasa tersenyum. 


paling loikee semasa berbaju melayu dan berkain pelekat. seksi bebenor le yob ! eh. bonus lagi kalau sedang menuju ke surau dgn pakai begitu. awwww. 


3.LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ? 

perempuan pung sanggup jugak berkorban demi cinta. tapi kalau berkorban sebelum dapat je tak suwitt lah. kena lah istiqamah ye dak. jenis-jenis yang dah dapat lepas tu lepas tangan je memang lah bukan lelaki sejati ye harap maklum.

*belum dapat, u sanggup nak belikan i KLCC ye?dah dapat, nak pegi kedai beli santan pun merungut ye? anta i balik umah mak i sekarang !* 

4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ? 

heii. bermadu untuk ape ye? nak dapt payung emas? lepas tu aku makan ati sorang-sorang, yang si suami senang-lenang? tak de maknenye yob. rentikan le. 

 jangan nak bagi alasan ikut sunah rasullullah. kalau sifat maksum macam khalifah agung tu, boleh la jugak mak cik pikir dua tiga kali.

no way to try lah man =.=*


5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ? 

fuhhhh. tak nak la pikir. kita bako je ! 

6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ? 

soal yang ni, tak boleh nak dikategorikan perempuan or lelaki yang mudah berlaku curang. sebab hal ini terletak pada individu masing-masing. kalau tetapkan hati, mata tak melilau sampai juling-juling tengok orang lain, insyallah semua akan setia, dunia pun aman. ^^


tapiii. penah tak dengar lagu KFC? eh. KRU.?

' cuma adat lelaki, mereka pergi mencari lain '

ha. sape cakap? adik beradik lelaki yang cakap.....lelaki lah kan. *gulp* 

7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ?? 

same lah jugak jawapan nombor 6 tadi ni. terpulang pada tiap-tiap individu. 

tapi......dengar balik lagu gerenti beres KRU tu :P 


8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?

owh. sila lah tanya Mr. A saya. ^^ bila sekali dua, mak cik tak amek pot. kalau berkali-kali, m.cik pot pet pot pet lah haha. tapi jarang la nak cemburu buta. tak de la sampai semua periuk belanga, cawan pinggan mangkuk vintage pun semua nak terbang. cool sudah le. marah light-light pun okey jugak. hehe

cemburu biarlah berasas dan beralasan ye. lagipun, cemburu kan tanda sayangggggggg ! zasssssss~


p/s : isu kontroversi ni abg benggggg~ ^^

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!