It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Mari belajar bahasa isyarat malaysia
Sunday, March 13, 2011 | 10:25 PM | 21 comments


salam.
mungkin ramai pembaca yang tak tahu aku ni bakal menjadi seorang guru pekak.
sebab rasanye aku pun tak de mention di mana-mana entri.
wuuu~

T____T

xpe lah..kalian dah tau kan.

hari ni aku nak share video amali bahasa isyarat lagu patriotik ngan kalian
boley sambil-sambil tu tambah ilmu kan.

(^____^)

Lagu Malaysia Berjaya

 


kalau tak voley play, sila lah klik link bawah ni untuk terus ke 1tube.my.



ade lagu 1 malaysia dan lagu setia jugak.

klik link bawah ni ye :)


semua budak-budak kelas aku nih.

eh. lupa. ade jugak lagu tanggal 31 dan lagu warisan. tapi nanti la ye aku upload. (^_^)




p/s: jom tambah ilmu ye kawan-kawan :) tuntut lah ilmu hingga ke liang lahad.
psssttt. rasa trauma pulak naik moto~ *gegeh*

Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!