It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Sunday, March 13, 2011

Mari belajar bahasa isyarat malaysia



salam.
mungkin ramai pembaca yang tak tahu aku ni bakal menjadi seorang guru pekak.
sebab rasanye aku pun tak de mention di mana-mana entri.
wuuu~

T____T

xpe lah..kalian dah tau kan.

hari ni aku nak share video amali bahasa isyarat lagu patriotik ngan kalian
boley sambil-sambil tu tambah ilmu kan.

(^____^)

Lagu Malaysia Berjaya

 


kalau tak voley play, sila lah klik link bawah ni untuk terus ke 1tube.my.



ade lagu 1 malaysia dan lagu setia jugak.

klik link bawah ni ye :)


semua budak-budak kelas aku nih.

eh. lupa. ade jugak lagu tanggal 31 dan lagu warisan. tapi nanti la ye aku upload. (^_^)




p/s: jom tambah ilmu ye kawan-kawan :) tuntut lah ilmu hingga ke liang lahad.
psssttt. rasa trauma pulak naik moto~ *gegeh*

21 comments:

Muhd Fadil said...

blom tgok lagi, iternet lambat sangat.
wah.. jadi ckigu special.. moga Allah permudahkan hidup cikgu lam menempuh segala dugaan nanti. Amin..
:)

muhamad hanif said...

ahaha..share ilmu sama2..;)

muhamad hanif said...

http://semutsengal.blogspot.com/2011/03/perlu-buat-apa.html

usha..usha..

storyfromme said...

good luck ye.banyakkan bersabar masa mengajak :)

aida4eva said...

muhd fadil : xpe2..nanti2 tgk ye. sama2 blajar :) insyaallah..amin...mekaseh!!^^

aida4eva said...

hanif: ilmu untuk dikongsi :). zassss~

aida4eva said...

storyfromme: insyaallah dearie :)

♥ Che NamNam ♥ said...

wahh kagum tengok,tak semua orang ada minat untuk belajar sesuatu yang lain macam aida.Cikgu aperpon ia tetap seorang cikgu,seorang pendidik anak bangsa yang dikagumi turun temurun..

cik chinta said...

betul ke ni? nt uplod oke pic2 u ajar dorg, nk tguk cane keadaan..sioknye

KUREKURE COMEL said...

yeke?baru tau ni....sgt mulia pekerjaan aida....



vid tak blh tgk kat opis la...tgu kat rumah ek...hehehe...

Qamarul said...

murni nye niat awak..
tapi name awak bukan murni kan.. he3

time blaja dulu ade gak kawan pekak bisu..

slalu gak main bola ngn dorg..
tapi dorg main kasar laa.. kite jerit sakit dorg wat taktau jer..

KUREKURE COMEL said...

sgt tabik!smbil mina tgk vid ni...mina terbayang insan2 yg xde pendengaran...suke dan senyum...


huhuhu....tersedih pulak...heeee

aida4eva said...

che nam nam : rezeki awk. tak apply pun dulu. tp dah dpt, last2 minat pulak, mgkin ade hkmah kan :)

aida4eva said...

cik chinta : ade pict masa ajar dorg. tp bukan klas la. masa wat tugasan dengan dowg dulu. video pung ade. nanti eh sy upload :)

aida4eva said...

qamarul : nama saya aida, bukan murni. :p ade kawan ek? mst taw sikit2 sign language kannn :)

hehe. normal lah tu, nanti kang refree tiup wisel pun dowg xpasan~

aida4eva said...

mina : hee~ dpt ke cam aida yg mn satu tuh? lalalala~

sedey kan. kita ni kalau tak pasang muzik pun dah boring, ni kan pulak mereka yg hdup snyap sentiasa. sedih lah~

aida4eva said...

mina : hee~ dpt ke cam aida yg mn satu tuh? lalalala~

sedey kan. kita ni kalau tak pasang muzik pun dah boring, ni kan pulak mereka yg hdup snyap sentiasa. sedih lah~

... said...

as salam..
oo.. perkongsian ilmu yang menarik~
terima kasih


=)

aida4eva said...

menarik kann !

maceyyy~ :D

che nur hidayah bt che marzukhi said...

COMEY nyaaa~~~ ha menari aida kihkihkih lawa la baju hg :P

aida4eva said...

che dayah: uish..mana ada aku menari. malu la aku cam ni. haha. uit. lawa tang mana tak taw :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...