It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN
Tuesday, March 15, 2011 | 4:11 PM | 19 comments


salam.

hee.
segmen lagi.

Abang Beng. Sila jangan muak dengan saya yang selalu masuk segmen abg beng ni ye.
(^__^) 



segmen mengikut negeri. jom join. klik banner ye ^^


Sila ceritakan latar belakang anda .. 

 aida ni Ipoh Mali Talak Sombong punye. 
smpai naik sekolah menengah, pindah Selama, perak atas dasar ikut encik ayah yang pindah ke balai selama.
tahun ni bulan 10, umur akan merangkak-rangkak untuk ke 22 tahun tapi minggu lepas, ade nurse tu cakap patik baru 17 tahun. bluweeekkkk :p
 
Profesion anda sekarang ? 

student di IPG kampus ilmu khas, cheras iaitu seorang bakal guru masalah pendengaran a.k.a guru pekak.
lovin it and i'm proud with it.

  
*selalu rasa down kejap bila ade yg cakap, eh, jadi cikgu pendidikan khas je?pekak pulak tu??*
sangat pilu hati patik wahai tuan hamba 
 
Blog favourite anda .. kenapa ? 

Blog favourite semestinye Santai bersama Ben Ashaari. kalau tak, tak kan la hari-hari ngadap join segmen sampai lebam ye dak?

Suka ke blog abg beng sebab info yang disampaikan sgt universal dan menarik, kita tak dapat agak ape yang dia akan ceritakan dan cara ni berjaya menerujakan patik untuk membaca SETIAP entri beliau. eh? ade ke perkataan menerujakan tu? ah.gasak je lah :p

selain tu, patik suka ke blog K.ain. suka ke blog k.ain pulak sebab beliau tersangatlah comei dan gojesnye. tambah2 nak kawen dah tu, awwww~ sukenye tengok dan baca entri beliau dengan perkataan yang comei je susunan ayat tu.
 
Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ? 

 saya tak suka masuk blog-blog yang mengalami kelucahan yang melampau , yang membingitkan telinga sampai kadang-kadang boleh buat patik heart attack. 
dan blog yang tulis maki-maki dekat pop up yang keluar bila tertekan right klik(disable right klik).

contoh ayat yang penah lalui:
tak suka orang macam awak ada lagi dekat dunia ni. 

*berasap patik tawww!* 
 
Impian anda terhadap blog anda ..


patik harap blog ni akan kekal aktif sampai la ke anak cicit nanti.
 boleh la tunjuk dekat cucu nanti, 
eh. tengok ni, atok ben ashaari dulu penah add n follow nenek taw dulu. =.=* erk.







p/s: anak jati perak! perak nombor satu. hihi



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!