It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN



salam.

hee.
segmen lagi.

Abang Beng. Sila jangan muak dengan saya yang selalu masuk segmen abg beng ni ye.
(^__^) 



segmen mengikut negeri. jom join. klik banner ye ^^


Sila ceritakan latar belakang anda .. 

 aida ni Ipoh Mali Talak Sombong punye. 
smpai naik sekolah menengah, pindah Selama, perak atas dasar ikut encik ayah yang pindah ke balai selama.
tahun ni bulan 10, umur akan merangkak-rangkak untuk ke 22 tahun tapi minggu lepas, ade nurse tu cakap patik baru 17 tahun. bluweeekkkk :p
 
Profesion anda sekarang ? 

student di IPG kampus ilmu khas, cheras iaitu seorang bakal guru masalah pendengaran a.k.a guru pekak.
lovin it and i'm proud with it.

  
*selalu rasa down kejap bila ade yg cakap, eh, jadi cikgu pendidikan khas je?pekak pulak tu??*
sangat pilu hati patik wahai tuan hamba 
 
Blog favourite anda .. kenapa ? 

Blog favourite semestinye Santai bersama Ben Ashaari. kalau tak, tak kan la hari-hari ngadap join segmen sampai lebam ye dak?

Suka ke blog abg beng sebab info yang disampaikan sgt universal dan menarik, kita tak dapat agak ape yang dia akan ceritakan dan cara ni berjaya menerujakan patik untuk membaca SETIAP entri beliau. eh? ade ke perkataan menerujakan tu? ah.gasak je lah :p

selain tu, patik suka ke blog K.ain. suka ke blog k.ain pulak sebab beliau tersangatlah comei dan gojesnye. tambah2 nak kawen dah tu, awwww~ sukenye tengok dan baca entri beliau dengan perkataan yang comei je susunan ayat tu.
 
Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ? 

 saya tak suka masuk blog-blog yang mengalami kelucahan yang melampau , yang membingitkan telinga sampai kadang-kadang boleh buat patik heart attack. 
dan blog yang tulis maki-maki dekat pop up yang keluar bila tertekan right klik(disable right klik).

contoh ayat yang penah lalui:
tak suka orang macam awak ada lagi dekat dunia ni. 

*berasap patik tawww!* 
 
Impian anda terhadap blog anda ..


patik harap blog ni akan kekal aktif sampai la ke anak cicit nanti.
 boleh la tunjuk dekat cucu nanti, 
eh. tengok ni, atok ben ashaari dulu penah add n follow nenek taw dulu. =.=* erk.







p/s: anak jati perak! perak nombor satu. hihi


19 comments:

solo molo said...

0rang k0lumpo datang menjengah...
teman dulu sek0lah kat parit, perak...
5 tahun teman kat sana...

Anonymous said...

blogger pahang sini..datang dari belog abg ben :)

aida4eva said...

solo molo : parit?boleh la kita belabon macam ni. hehe :)

aida4eva said...

cik ayin: ai dak pahang :)

khairiyah said...

salam kenal dr saye blogger selangor..da follow..meh la jenguk sini lak ea ;)

http://kayriearies.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Fyqa said...

hye org perak !
salam singgah dri segmen yg sma

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

:D

pRiNCe said...

hye..salam perkenalan ye...
prince blogger kuala lumpur...
newbiee lagi...
kalau sudi lawat la ke blog prince ye...:)

aida4eva said...

khairiyah: salam kenal org selangor :)

aida4eva said...

fyqa: senegeri lah kita :) ley lepaking nnt :)

aida4eva said...

prince: salam kenal org kolumpo :)
eh. sy pun newbie lagik :)

Lulu caldina said...

Wohoo..blogger dari Perak!!...Hi...ngee

kakyong said...

singgah dari Ipoh


jemput singgah ke kakyong.com


n3 terkini kakyong.com
Penangan sup ayam kampung
Tutorial : Gobok sliding @ Tab menu accordion

Kei Seichi said...

salam perkenalan dari orang melaka...
datang dari belog abg ben...
jemput la singgah ye...=)

http://geekzster.blogspot.com/

Faztee Danisha said...

hi kome doroyan dah bebunge mari kte balik ke selame..ewah..slm kunjung kmbali..

M.N.SYUKRI said...

datang lawat org ipoh..tq 4 follow

Penjejak Mimpi said...

salam ziarah..

time kasih sbb sudi jenguk dan folo blog cik PM..

salam kenal juge dari blogger Perak :)

Mirull Ibnu Azman said...

org perak! meh la singgah.. hehe

http://iammorecomplexthanyouthink.blogspot.com/

KUREKURE COMEL said...

alamak...nak kena tapis blog mina ni...kihkihkih....



anak perak upenye....blh naik keretaapi laju tu.....



takpe aida...jd guru pendidikan khas...pekerjaannya amat mulia..aida kena bangga tau...


sbb mina bangga dgn aida...hihihi

terbang tinggi said...

hye org perak..kite geng!

hik3

jom wat gather untuk geng perak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...