It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Cara untuk tahan lapar di bulan ramadhan.
Tuesday, June 2, 2015 | 11:02 AM | 0 comments


SALAM SEMUA!

lagi 16hari nak puasa dah..dah ganti puasa ke belum?? haaa..bg yg xtahan lapar tu, Saya ada tips mcm mn nak tahan lapar sepanjang ramadhan.
yang paling best, lengkap nutrisi dan boleh juga turun berat bagi yg nak ramping masa hari raya nanti.

apa cara dia? haaaa..


sahur dengan shake herbalife la..mcm mn boleh bg kenyang dgn minuman shake ni je?? sebab shake ni kaya dgn nutrisi lengkap dlm satu hidangan...lengkap karbo,serat n protein..nak lg kenyang n tahan lapar disamping reshape, ambil sekali formula 3..memang terbaik!

tengok gambar dalam pamplet ni pon dh meyakinkan betul x? hihi

contact us at 0132858185 for consultation.




Labels: , , , , , , , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!