It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Ahlan Wa sahlan ya Ramadhan.
Wednesday, June 17, 2015 | 5:50 PM | 1 comments


Selamat berpuasa esok semua!

Mesti kaum ibu-ibu atau yang duduk bujang tu dah pikir ape nak makan sahur karang, ape nak makan berbuka esok kennnnnn~!

Well, bila dah besar ni hari2 pikir menu je la tak habis2. 

Dulu, ape yang terhidang, ngap sajor!

tapi sekarang ni dah nesar, nak makan kena masak or beli sendiri, itu la cabarannya.

Tambah2 lagi kalau libatkan orang lain. 

Boleh jadi perang dunia kedua oooo tanya nak makan kat mana? Nak makan ape jap lagi?

Hahahahahah

Well, Bulan puasa ni memang bulan yang barokah. Jangan kita sia-siakannya dengan melantak makan waktu berbuka/sahur sampai tersandor kenyang macam ular sawa lepas telan sekor kerbau. HAHAH

Bawak-bawak ke masjid untuk jemaah maghrib, isyak n terawih. Kalau xdapat ke masjid, solatlah di rumah, Bukan penghalang pon kalau xde kawan nak ajak kita ke masjid.

Yang penting, usaha kita. Kalau tak banyak, sikit.Yedak?

Marilah kita berubah ke arah kebaikan. 
mudah2an puasa kita semua diterima Allah swt. Insyaallah. Aminnnnn!

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!