It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Saturday, May 9, 2015

Herbalife bagus ke?

Kenapa pilih herbalife ?
Tahukah anda bahawa amalan diet yang drastik iaitu dengan memakan ubat, berat badan berupaya untuk turun dengan cepat. Sebenarnya berat yang hilang itu adalah berat air dan otot. Namun, selepas itu, ketika anda menjalankan pemakanan yang normal semula, berat anda akan mengalami pertambahan yang luar biasa dan sukar dikawal ! KENAPA ?
Ramai tidak sedar mereka mengamalkan diet yang salah sehingga terpaksa berlapar semata-mata mahu menurunkan berat badan. Apabila kurang makan (jumlah kalori kurang daripada yang diperlukan iaitu 1,200 kalori untuk wanita dan 1,800 kalori bagi lelaki), badan bertindak balas dengan mengambil protein daripada otot sebagai bekalan tenaga. Ini kerana rantaian protein lebih mudah dipecahkan bagi mendapat tenaga, sebaliknya lemak akan disimpan. Proses ini menyebabkan berat badan turun dengan cepat.

Apabila badan menggunakan protein daripada otot, bermakna kuantiti otot semakin sedikit. Ia bermakna metabolisme juga semakin rendah. Sedihnya, kadar metabolisme yang hilang ini tidak berganti. Anda kekal dengan kadar metabolisme rendah. Ini sebabnya apabila seseorang itu kembali kepada tabiat pemakanan asal, mereka mengalami masalah pertambahan berat badan.
"Tenaga yang tidak digunakan disimpan sebagai lemak. Lama kelamaan simpanan lemak dalam badan meningkat dan menyebabkan seseorang itu bertambah gemuk."
Jawapan kepada masalah anda adalah HERBALIFE SHAPEWORKS, iaitu satu program yang terbukti secara Saintifik dengan kajian oleh pakar terhebat di dunia, Selamat dan Semulajadi, Tanpa Kesan Sampingan, Tanpa Bersenam, Tanpa Berlapar, Efektif dan Mudah, dan Halal.Mengapa Herbalife ?
Herbalife merupakan satu produk yang berteknologikan "Celular Nutrition" di mana sel badan akan dibekalkan dengan nutrisi yang lengkap dan seimbang. Teknlogi ini telah dihasilkan oleh pakar-pakar pemakanan yang termasyur dan teknologi ini telah di patenkan dan tiada produk lain yang menggunakan teknologi yang hebat seperti ini.
Syarikat ini telah berusia lebih 33 tahun. Dengan adanya produk-produk hebat, syarikat dapat kekal sehingga ke hari ini. Inilah buktinya kehebatan Herbalife :-
1- Disenaraikan dipapan utama Bursa saham New York.
2- Mempunyai Medical advisory Board yang terbesar di dunia bagi memastikan produk adalah yang terbaik.
3- Memiliki Makmal Molekul Nutrisi sendiri atas nama pengasas Herbalife sendiri, Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Lab di Universiti of California, Los Angeles (UCLA)
4- Beroperasi di 89 buah negara. Ini menunjukkan produknya sesuai untuk semua orang.
5- Terdapat sebanyak 60 juta testimoni bertulis dari pelanggannya.
6- Paling penting, PRODUK INI ADALAH HALAL dan mempunyai sijil IFANCA.
7- Herbalife adalah penaja utama kepada L.A Galaxy serta Lionel Messi dan kini Christiano Ronaldo adalah duta herbalife yg terbaru.

8- Ibu mengandung dan menyusukan anak juga boleh mengambil produk herbalife dan ianya selamat utk diguna pakai . Kalau produk pelangsing lain? BOLEH?? Tidak sama sekali. Dengan herbalife anda akan kurus secara mantap, bukan kurus menggelebeh dan kuasa shapeworks sgt effektif. Boleh bentukkan badan, pinggang dan muka juga ! Produk lain tidak ada shapeworks seperti HERBALIFE ! 

Turunkan berat badan secara efektif
Kekalkan berat badan secara konsisten
Naikkan berat badan sehingga ideal

Call/sms/whatsapp -
Aida - 0132858185
Wan - 0194114855

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...