It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Cara saya berpuasa dengan herbalife
Friday, May 8, 2015 | 10:34 AM | 2 comments

Salam semua!



tahun ni akan jadi tahun ketiga aida berpuasa dengan herbalife.

alhamdulillah seronok sangat.
bersiap untuk sahur tak sampai 3minit.

kalau dulu, bangun, goreng itu ini, masak itu ini, siap berpeluh baru boleh makan.
sekarang ni, ambik f1+f3, teamix, aloevera dan kurma
siap!

mudah kan?

heeeee~

untuk berbuka pun pening kan nak makan ape?
aida shake je untuk berbuka. 
kenyang n bertenaga untuk beribadat.

dah setel terawih semua baru makan light dinner.
alhamdulillah mudahnya dengan herbalife 

:D

alhamdulillahh..

Ah lan wa sahlan ya ramadhan.


nak berpuasa macam saya?

:)



contact us :

Aida
Call/ SMS/whatsapp : 013-2858185
Facebook : Aidatul Amiza (LINK)

Wan


Call/ SMS/whatsapp : 019-4114855
Facebook : Ahmad Ridhwan (LINK)


Labels: ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!