It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

pakej lengkap dan murah Pulau Redang dari kuala lumpur
Wednesday, March 13, 2013 | 11:00 PM | 0 comments

Salam semua!

kat mana ye pulau redang?

Terletak di perairan Laut China Selatan merupakan salah satu daripada 9 buah pulau yang membentuk taman laut Kepulauan Redang, negeri Terengganu, Malaysia. Pulau Redang juga merupakan tapak pemuliharaan penyu yang penting. Terdapat 2 buah bangkai kapal yang bersejarah di kawasan perairan Pulau Redang iaitu H.M.S Putera Wales dan H.M.S Repulse yang telah ditenggelamkan di sini pada permulaan perang dunia kedua.



cantik ke pulau redang ni?




haaaa~ cantik takkkkkk???
orang gila je cakap tempat ni tak cantik.
T_______T

berbaloi ke kalau ikut pakej Pulau Redang dengan AKASIA TRAVEL&TOURS ni??

 haha. dah lama aida nak pegi pulau ni. pemandangan cantik, laut yg biru.
teringin nak dengar bunyi laut malam-malam. hayati bayu laut, tgk ikan dalam laut yang jernih.
WAH!!
tapi disebabkan nun jauh di terengganu, nak pergi takde transport, mahal nak cari chalet, hotel bagai semua, nak cari aktiviti lagi, nak pikir makanan kat sana lagi. tu semua buat pelan nak berlibur terbantut.

tapi tapi tapi tapi,
 mujur ada pelan lengkap murah, berbaloi dan jimat dengan AKASIA TRAVEL&TOURS ni!


ni la pakej yang aida ceritakan dalam entry lepas tu ----> LINK
sangat berbaloi amek pakej ni..
murah! tak payah pening-pening nak fikir apa nak buat kat sana, apa nak makan kat sana, kat mana nak duduk, semua dah ditanggung beres!

pakej 3hari 2malam ni cover makan, penginapan, aktiviti dan pengangkutan.
wow!
complete set! murah! tak sampai rm500 pun!
tinggal korang enjoy je kat sana nanti. siap bercuti dengan artis lagi u'alls!
kelas kau jah!



tapi cepat2 booking!

limited to 65 people only!

30+ orang dah book!

so tinggal berapa seat je yang available lagi.
cepat-cepat-cepat book!!!

untuk booking, korang hanya perlu bayar rm50 untuk sahkan korang serius nak ikut.
teruja tak  korang???

grab it fast people!

*waaaaa. aku yang excited lebih ni*
^________^

haha. so cepat contact nombor di bawah ni untuk booking!




untuk pertanyaan lebih lanjut, hubungi :

Nasa :  010-9055905

atau

Azam :  017-9825582

atau


Office: 603-61880179 


atau korang boleh LIKE page :-


(klik je nama page ni atas ni ek untuk terus directing ke page tu)



p/s : bila tengok laut, hati jadi tenang. jiwa jadi lapang. terus jadi happy! :)

Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!