It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Pakej Pulau Redang murah
Thursday, March 7, 2013 | 11:17 PM | 6 comments

Salam semua!

hari tu dah post pasal pulau perhentian kan kat link ni -----> LINK

haaa..kali ni pulau idaman kalbu pulak.

langit biru, udara segar, laut yang biru.

tak teringin ke??



PULAU REDANG!

wweeeeeee~!
pulau idaman ni..serius! -_-"
(murah ni..jom pegiiiiiii~)

 Akasia Travel & Tours Sdn. Bhd akan buat pakebercuti bersama pelakon Setia Hujung Nyawa yang cun melecun NELYDIA SENROSE di Pulau Redang, Terengganu.

pakej ni cover bukan hanya dari jeti, tapi dari KL. Best kan? :)



Siapa join lagi?

kenal tak siapa ni?
ersalina dari cerita setia hujung nyawa tu. Dia akan join pakej ni. kiranya, kita bercuti dengan diaaaa~
3 hari 2 malam dengan dia weyh.
kill 2 bird with 1 stone atau sambil menyelam minum air.
bercuti sambil bermesra dengan artis wooo~
hehe



Bila ek pakej ni?


Pada 10 - 12 Mei 2013...
(jumaat hingga ahad)



Anjuran MANGGA dan AKASIA TRAVEL & TOURS...

dijamin murah, best dan mampu!

Sebabnya, konsep dorang, Travel & Tours with CHEAPEST PACKAGE.

sangat mampu milik :)



untuk pertanyaan lebih lanjut, hubungi :

Nasa :  010-9055905

atau

Azam :  017-9825582

atau

Office: 603-61880179 


atau korang boleh LIKE page :-


(klik je nama page ni atas ni ek untuk terus directing ke page tu :) )




p/s : ape kata jom kita rehat2kan minda, keluar dari hiruk pikuk kota masa ni :)

Labels: ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!