It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Thursday, March 7, 2013

Pakej Pulau Redang murah


Salam semua!

hari tu dah post pasal pulau perhentian kan kat link ni -----> LINK

haaa..kali ni pulau idaman kalbu pulak.

langit biru, udara segar, laut yang biru.

tak teringin ke??



PULAU REDANG!

wweeeeeee~!
pulau idaman ni..serius! -_-"
(murah ni..jom pegiiiiiii~)

 Akasia Travel & Tours Sdn. Bhd akan buat pakebercuti bersama pelakon Setia Hujung Nyawa yang cun melecun NELYDIA SENROSE di Pulau Redang, Terengganu.

pakej ni cover bukan hanya dari jeti, tapi dari KL. Best kan? :)



Siapa join lagi?

kenal tak siapa ni?
ersalina dari cerita setia hujung nyawa tu. Dia akan join pakej ni. kiranya, kita bercuti dengan diaaaa~
3 hari 2 malam dengan dia weyh.
kill 2 bird with 1 stone atau sambil menyelam minum air.
bercuti sambil bermesra dengan artis wooo~
hehe



Bila ek pakej ni?


Pada 10 - 12 Mei 2013...
(jumaat hingga ahad)



Anjuran MANGGA dan AKASIA TRAVEL & TOURS...

dijamin murah, best dan mampu!

Sebabnya, konsep dorang, Travel & Tours with CHEAPEST PACKAGE.

sangat mampu milik :)



untuk pertanyaan lebih lanjut, hubungi :

Nasa :  010-9055905

atau

Azam :  017-9825582

atau

Office: 603-61880179 


atau korang boleh LIKE page :-


(klik je nama page ni atas ni ek untuk terus directing ke page tu :) )




p/s : ape kata jom kita rehat2kan minda, keluar dari hiruk pikuk kota masa ni :)

6 comments:

onie said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...bestnya :D

aida4eva said...

onie : join join jomssss :D

Yan Ty said...

Bestnya! Murah tu berapa pakej ni? Berapa org je leh join.

aida4eva said...

yanty : murahhhhh! dia cover semua makan, tmpat tdo n pengangkutan..nnt sy update lg ye :)

limited seat! 65 org je boleh pergi..skrg dah 30 org!

cepat2 call nasa 010-9055905 utk booking.. :)

LinC said...

Untuk keberangkatan 5/8'13 ada gak ya? Saya dari indonesia

aida4eva said...

LinC : boleh whatsapp nombor2 di atas ye untuk tanya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...