It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Sunday, January 6, 2013

Pemenang Fear Factor Malaysia Minggu kedua!

Minggu kedua pula bermula!!

ada 2 cabaran minggu ini..
ketinggian dan ular!






setiap group kena undi untuk dapat berapa bilangan ular yang kena alihkan..
tersenyum Johan Ashaatri sebab kena alihkan 9 ekor ular.
-______________-"

steady je ezlyn!

hebatttt!

task kedua ketinggian!

jangan tengok bawah u'alls.
muntah hijau nanti.
T___________T

group didie dan suaminya tersingkir minggu ni..
lagipun kan memang awal2 kak didie ni bagtaw yg dia mmg takut ular.
wuwuwuwuw~~




pemenang??
group dazrin lah!

fiwiiittttt!!!
(^_______^)
menang RM10 00 minggu ni..
berbaloi usaha dorang kan!

nak join jugak?
boleeehhhh!

minggu depan ada lagi event ni kat area Penang pula.
sabtu ahad 12&13hb kat Sunway Carnival Mall.
untuk maklumat lanjut, pegi link ni -----> LINK

ramai2 pegi taaaawwwww~!!!
bagi menang!!!


1 comment:

ros_reeza said...

Suka aksi Jehan Miskin dalam rancangan ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...