It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Pemenang Fear Factor Malaysia Minggu kedua!
Sunday, January 6, 2013 | 10:36 AM | 1 comments
Minggu kedua pula bermula!!

ada 2 cabaran minggu ini..
ketinggian dan ular!






setiap group kena undi untuk dapat berapa bilangan ular yang kena alihkan..
tersenyum Johan Ashaatri sebab kena alihkan 9 ekor ular.
-______________-"

steady je ezlyn!

hebatttt!

task kedua ketinggian!

jangan tengok bawah u'alls.
muntah hijau nanti.
T___________T

group didie dan suaminya tersingkir minggu ni..
lagipun kan memang awal2 kak didie ni bagtaw yg dia mmg takut ular.
wuwuwuwuw~~




pemenang??
group dazrin lah!

fiwiiittttt!!!
(^_______^)
menang RM10 00 minggu ni..
berbaloi usaha dorang kan!

nak join jugak?
boleeehhhh!

minggu depan ada lagi event ni kat area Penang pula.
sabtu ahad 12&13hb kat Sunway Carnival Mall.
untuk maklumat lanjut, pegi link ni -----> LINK

ramai2 pegi taaaawwwww~!!!
bagi menang!!!



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!