It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

fear factor selebriti Malaysia di Penang pada 12&13hb Januari ni!
Sunday, January 6, 2013 | 1:25 AM | 0 comments

salam!
Warga utara! moh jadi Juara Fear Factor Malaysia edisi public. boleh menang macam2 woi!


orang utagha weyh!

tak kira kedah ka, perlis ka, org penang ka,
jemput2 pi join cabaran fear factor ni!

hangpa tengok #fearfactorMY kat astro ria pukul 9malam tetiap sabtu tu kan.
pastu yang kalah tu mesti hangpa kata 
"padia!!!hat tu pun tak boleh buatttt"!
bajet tegha(terer) la konon hangpa noooo~

pi buat tengok join event ni kat Sunway carnival Mall, penang.
ari sabtu dan ahad minggu depan ni!
pukul 10 pagi sampai 10 malam.

bawak pi lah tokwan, mak ndak, pak njang hangpa semua!
semua boleh join aihhhhh!
ada rezeki kot2 hangpa tegha, hangpa boleh menang macam2 hadiah hangpa taw dakkkkk~!

bukan leceyyyy(leceh) punya hadiah weyh!
ipad!
xbox!
wang tunai 1500ringittttttt!
DSLR!

hangpa takmau???
hangpa takmau, aku mauuuuu!

haha.
rugi sapa tak pi woi!


try tgk video promo ni..





ingat taw!
pi sabtu ahad minggu depan ni!
artis pun ramai ada! :)


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!