It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Fear Factor Selebriti Malaysia Blogger Edition
Sunday, January 6, 2013 | 3:11 AM | 1 comments

Salam!

ni lah entri yang dah lama di postpone ituu..
waaaa~
lambatnya aku ni.

takpe..takpe..
better late than never bukan!
hehe

mula2, daftar dulu sebagai blogger.

kemudian terus tukar baju pakai baju #fearfactorMY!!

aaaaa~ me love it!
cantik bangat!

sesi pendaftaran pukul 10 pagi.

ular!
anda takut ular?
kami tidak!
heh!
T_____T


sempat lagi snap!
berbaju hitam belakang tu hos #fearfactorMY pada hari tu..
yang pakai topi seluar merah tepi kanan tu Darren! orang kuat nuffnang :))


apa dalam ni?
dapat tengok x??
cacing lah!!
takut?
na'ah!



takut ketinggian?
a bit!

ramainya yang join!!!

semuanya 30 blogger terhebat masa kini. except me lah of kan.
T_____T

overall ada 4 stage event #fearfactorMY ni.
nampak tak petak kuning tu?
itu la tempat berlangsungnya 3 stage untuk mengatasi cabaran #fearfactorMY ni!!
sumpah cuak!
tapi tak de gambar dalam tu sebab mcm mana nak rakamnya..
macam mana pulak nak recordnya kan.
haih

ada 3 stage dalam ni.

2nd -katak
3rd- bilik gelap
dan
4th-ULAR!!!





ni 1st stage..
cari 3 guli dalam tanah plus cacing tu.
oh mai gad!
tak takut langsung cacing tu.
sumpah!
tapi tak dapat cari lagi satu guli.
tekanan jiwa raga!!!


selain yang kalah, ada pemenangnya kan.

tempat ketiga dapat Ipad!




tempat kedua dapat Canon DSLR!

tempat pertama dapat Macbook Pro plus RM1.5K!!!!!

waaaa~


heh. aku pun dapat jugak.

pppfffttttt :P


happening u'alllsss!

15 Disember 2012 
Sunway Piramid

nak join event macam ni gak?
nak try rasa mcm mn join fear factor ni??

minggu depan ada lagi event ni kat area Penang pula.
sabtu ahad 12&13hb kat Sunway Carnival Mall.
untuk maklumat lanjut, pegi link ni -----> LINK

ramai2 pegi taaaawwwww~!!!
bagi menang!!!


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!