It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

I-City bersama keluarga
Tuesday, January 1, 2013 | 10:24 PM | 1 comments

Tak banyak yang boleh dibuat di I-city.
melainkan bergambar, bergambar, dan bergambar.

tapi nak bawak orang jauh merasa.

kita pun jadi lagi seronok bila orang seronok kan.

jap.

sape tahu nama sebernar I-city ni?
'I' tu stands for what ye?
haha.
bnyak pikir pulop malam ni.


family bonding can make your smile wider.
trully!

(^__________________________^)


oh. dah mula sekolah lah! selamat sekolah adik2.
sem 6 di tahun akhir pun bermula.
moga tahun ni lebih segala-galanya~!
haaa~ boleh cenggitu?
kelas uollssss :)


Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!