It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Harga masuk Taman Mini Malaysia, Melaka (REVIEW)
Sunday, December 30, 2012 | 11:38 PM | 6 comments

salam semua!
penah jejak taman nmini malaysia ni?


harga seperti dalam gambar di bawah.

dewasa : rm10
kanak2 : rm5
student : rm7

kalau ada student kad, bawak taw..dia nak tengok..dpt le diskaun 3 rgt.
:)



banyakkkkkk rumah tradisional dari seluruh malaysia.
atas ni contoh je..
luas gak kawasan dia.
penat nak pusing semua rumah.

dalam rumah2 ni plak ada macam2 perabot antik, video2, alatan antik.
ape yg xde dalam ni?
makanan dan orang yg tinggal kat situ je.

haha

kalau bernasib baik, ada la org buat demonstrasi rebus ubi, buat kerepek, dan lain2.


macam2 drama boleh buat dalam rumah2 ni..
jangan ingat kat IKEA je boleh berlakon berdrama bagai.

kat sini pun boleh yawwww.
xde sape marah. hihi



belakon bersanding lagi sekali pun boleh. siap dgn hantaran bagai.
:)

jemput masukkkkk~
^____^"
 
Nasib kami baik..kebetulan pukul 2 petang ada persembahan tarian.
sementara nak melepaskan lelah, kita lepak dulu tengok orang bergelek bergolek.
eh?
T____T

ni tarian ape eh?
lupaaa~

tarian zapin

tarian kipas

tarian india.

tarian baba-nyonya

joget lambak

kesemua penari adalah orng yang sama!
kagum tengok kejap je tukar baju walaupun berpeluh2 dorang nari.
seyes kagum!
*genggam tangan*


abis semua sesi, dorang jemput penonton joget sekali.
heh. mama paling semangat joget2 ni..laju je dia naik dengan wande heret anak2.
hehe. comei!!

overal, best lah dtg dgn family ramai, bawak budak2..
bg dorng kenal rumah tradisional melayu semua tu.
siapa lagi kalau bukan kita kan nak memartabatkan warisan negara kita.
*betulkan spek*
(ada gaya professor tak?)
haha T_______T


p/s : kalau nak berdating je, xdisyorkan datang sini, sebab bosan berdua je. lainlah kalau korang nak main pondok2, main mak-mak berlakon semua, main nyorok2 dalam rumah2 kat sini. T_____T

Labels: ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!