It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Pemenang Fear Factor selebriti minggu pertama!
Sunday, January 6, 2013 | 1:46 AM | 0 comments


salam semua!

minggu lepas korang tengok tak fear factor selebriti malaysia kat astro ria pukul 9 malam tu?

aaaaaa~

sapa yang tak tengok tu rugi gila tahu?

haha.

syok wooooo!

ketaq lutut baq hang!


platform ni ada setinggi bangunan.
lepas tu dorang kena capai flag kecik FF (Fearfactor) sebanyak 5 tempat yang mana setiap tempat tu lagi jauh dan makin jauh nak dicapai!!

group dafi menang minggu lepas dengan masa 1.03 saat!!

gila pantas kan!

hebattttttttttt!!
lagi hebat sebab dorang menang rm10 000!!!!!

*berpinar mata tengok duit!*
haha


ape pun group roslan shah tersingkir minggu lepassssss.


minggu kedua pulak,

perihal ularrrr!

ssssssssss~


tadi aku dah terlepas nak tengok..

esok pukul 1petang kat astro ria ada ulangan.
jangan terlepas pulakkkk!




Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!