It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Salam maal hijrah walau terlewat
Tuesday, November 20, 2012 | 12:29 AM | 0 comments

Salam semuaa!

maka dengan ini bermulalah percutian selama 2 bulan di rumah Selama ini.
pheewwww..

macammacam dugaan yang timbul sebelum cuti kali ni.

aku dan rakan2 serumah terpaksa keluar rumah sewa dan berpindah ke rumah sewa yang lain. walau banyak rintangannya, alhamdulillah selesai urusan perpindahan itu.

rumah sewa kali ni pulak lebih kecil daripada yang dulu namun lebih murah.

alhamdulillah mungkin ini hikmahnya dapat saving lebih sikit nanti.

sekarang dah balik kampung, kena kemaskan rumah untuk berpindah masuk kuarters polis yang baru siap kat pekan tu. Alahaiiii~ baru je pindah rumah sewa kat KL..dah kena uruskan pindah kat kampung ni pulak.

penattttt~!

moga urusan aku dipermudahkan!

aminnnn..

btw, sebelum balik kampung hari tu, sempat pusing2 penang dengan mama.

*sempat lagi kannnnn*




Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!