It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Penang Rocks~! ini adalah entri byk gmbar.
Sunday, June 10, 2012 | 11:31 PM | 4 comments
salam semua!
its girlfriends time!
penang here we come :)

dah lama xnaik feri ni. last masa aku tadika kot
T_T

turun2 feri je, trus ke KAPITAN nasi briyani.
aku makan ''Chicken Briyani Claypot'
amek kau ayam 2 ketul besar tu.
RM8.60

not baddd~


sementara nak menuju ke bukit bendera, merewang sekejap ke kebun bunga.
*sebenarnya sesat*
HAHA

pekena air kelapa sebentar.
hmmm.
don't get konfius.
si tudung kelabu dan ungu itu memang kembar.
so muka adalah sama. sekian :D


kami dah berkawan lebih 10 tahun.
:)


ok dah sampai bukit bendera :)

bukit bendera ni dekat air hitam tawww :)



sila lah masuk rumah baru kami.
kelas u alls :)

lorong gelap menuju ke masjid tapi disebabkan tiada orang lalu,
maka kami sempat berbaring dan bergambar.
*___*

ada muzium burung hantu. atas nih.


disebabkan muzium ni dah tutup pukul 6,
maka kami sambung pula jadi hantu di situ.
eh
*amboi muluttt*

gilo sekejap.
orang lain punya la ayu, aku pulak jadi hyperaktif.
HAHA
tak pernah2 aku bergambar macam ni.
mungkin berada di sekeliling bestie yang dah kenal lebih 10 tahun,
aku jadi selesa dan menjadi diri sendiri.
*errrr*

night view dia paling best!

even atas Bukit ampang lebih cantik, (ENTRI INI)
tapi bukit ampang tak de kereta kabel.
hihi.

p/s : terima kasih kepada ain, noni dan yan sebab spend masa yg berharga macam ni dan belanja macam-macam. may we still friend till jannah. i do love you guys because of allah. :)






Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!