It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

T-shirt Blogger Perak dah sampai Look out Point, Bukit Ampang!
Tuesday, September 6, 2011 | 10:18 PM | 10 comments
salam semua warga blogger.


taraaa~ nampak tak baju ape neh? tahu..tahu..dah lama dah ada baju ni kan.
aku baru pakai je. so kira baru lah tu. hihi
comey plak aku rasa baju tu. Ni baju dari group blogger perak. sapa-sapa blogger perak yang tak join lagi group ni, diharuskan join sebab semua warga BP adalah sangat best!
penah jugak wat entri sal blogger perak ni. ---> SINI


aku dan rakanrakan naik Look Out Point, Bukit Ampang ni dan makan dekat restoran yang bernama Gasoline nih. sedap betul. mabeles!
maap! 
yang pakai baju hitam-merah yang ada rupa macam Ajay Devgan itu bukan rakan. T__T

kami naik bukit ampang ni at the first place adalah sebab nih; 

main 'tembak-tembak' lampu malam <3
 nampak tak kat lengan tu pun ada tulis 'BP we are family'?
yes we are :)

sambil makan duduk-duduk pun boleh shoot. cantik betul pemandangan ni dari atas.


 nampak tak? belah kanan aku tu live view KL taw. superb cantik. aku suka tengok pemandangan lampu malam-malam. terutamanya tempat tinggi macam ni dan lampu KLCC.

*abaikan muka mintak lempang diatas. ini je gambar nak tunjuk aku kat tempat tinggi* 
T____T

meh aku kasi zoom sikit pemandangan tepi tuh. 

 nice kan. subhanallah 

p/s: restoran Gasoline atas ni memang super sedap. nanti aku buat entri gambar makanan atas ni pulak. :)



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!