It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Wednesday, May 23, 2012

Mari cuba Seoul Garden. Harga Seoul Garden.


Salam Semua Hadirin dan Hadirat!
suka makan Steambot? penah try seoul garden?
belum?
rugirugi. seoul garden kan pemes amos skrg ni.
heh?

jadi, kami berenam pergilah mencubanya.
cop cop. sebelum ni ada yang meragukan yg SG ni x halal,
sebenarnya, ada 1 or 2 outlet je yg xhalal sebab dorang serve pork. tak silap kat klang kot.
 ntah la..t korang check balik semula ye.
 yang penting, kat One Utama ni HALAL~!


merasa cili2 korea. sedap gak meyhhhh~

sesi memanggang dan merebus. 
n0mn0mn0m

tapiiii~ kecik naw tempat rebus dia ni.
besar mangkuk aku je.haih.haih.
komplennnn~
n dia xde plak mentega or minyak mcm aku g mkn grill sebelum2 ni.
melekat lah daging tu secara tekal.


sibuk makan pula ye kawan-kawan.
bayar dah mahal.
ape lagi. serbuuuu~

KIMCHI!
tgk cter korea je kempunan dorang ckp kimchi ni sedap.
so aku try.
hmmmmm. not badddddd~
tak la sedap sangat bagi tekak belacan ni.
tapi ok la. 
try makan kimchi + salad + ayam + cili mcm dalam running man buat tu.
mmg superb!sedap dap dap.

fiwiiittt. sental bagi abis.
makan sini adalah unlimited n all u can eat.
my bad sbb lupa snap tempat pilih daging n ayam semua. 
kepala pikir nak makan je.
haha. *buruk perangai*


ok dah kenyang, makan pencuci mulut pulak.
ada salad, ais krim, ais kacang, cendol/
semua buat sendiri ye.

muka dah kenyang.

muka sorok perut begini lah.
masing-masing perut ke depan. 
bhahaha



ok ni bukti seoul garden.
masing2 dah xsenang berdiri sebab kenyang sesangat.
takkan nak menyesal sebab makan?
*cakap sambil tengok perut*
T__T

                                                        Harga dia. ermmmm. MAHAL~
kami pergi lunch guna student card. 
memang 23.88.
tapi lepas service charge, tax lagi, sorang dekat2 RM28.
hamboi. mahal! bek makan dekat hotel.
eh eh. 
*ampunnn. orang kedekut memang macam ni*
*lempanggggggg diri lajulaju*

                                              ok nak cari senarai outlets dia klik link bawah ni :
                                                 http://www.seoulgarden.com.my/outlets.php

p/s : banyak jugak ye aku blog pasal makanan. haih. patutlah tembun. T____T
review aku, aku lebih suka makan dekat malayan steambot kot untuk steambot saja. ni review Malayan steambot :) klik sini : http://aida4eva.blogspot.com/2011/02/pehhhhhstim-lah-pulakkk.html
untuk grill, xkot. kalau ada orang tolong grill tu suka lah! haha *pemalas nak grill sendiri*


4 comments:

sweetsourlife said...

hoh menggugat kesabaran pewot i nampak..huhu.. dah penah makan kt seoul garden. seb bek my bff yang bayar. public holiday xleh pakai student card..hameeekkk..makan 4 orang 150+ rasanya...

tunggu incik coke nak paw makan kt malayan seafood..kihkih...
stiiimmmmmmbot!!!!!!!

aida4eva said...

min : hehe. dah penah try xpe laaaaa :P tu laaa~ kedekot la dorg. sampai student card tu pun kemain dia belek. ingat kita tipu ke hape. grrrr~

hehe. try lah :D t citer pulak. :) min mmg ske stimbot eh? :D

sweetsourlife said...

nak kate suka tuh xlah..cuma belom puas makan..1st makan kt seoul garden tuh lah..org belanja dan orang ajar makan. then..habis exam neh..tetiba gian..ggrrrr

nanti kalo ada tempat makan best-best dan mampu makan oleh student cm kita ni promote lah ek

aida4eva said...

min : hehe..insyaallah..ada rezeki kalau aida try tu ada la reviewnya :)
bebila ada rezeki jom lah lepak makan sesama min :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...