It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Mari cuba Seoul Garden. Harga Seoul Garden.
Wednesday, May 23, 2012 | 9:53 PM | 4 comments

Salam Semua Hadirin dan Hadirat!
suka makan Steambot? penah try seoul garden?
belum?
rugirugi. seoul garden kan pemes amos skrg ni.
heh?

jadi, kami berenam pergilah mencubanya.
cop cop. sebelum ni ada yang meragukan yg SG ni x halal,
sebenarnya, ada 1 or 2 outlet je yg xhalal sebab dorang serve pork. tak silap kat klang kot.
 ntah la..t korang check balik semula ye.
 yang penting, kat One Utama ni HALAL~!


merasa cili2 korea. sedap gak meyhhhh~

sesi memanggang dan merebus. 
n0mn0mn0m

tapiiii~ kecik naw tempat rebus dia ni.
besar mangkuk aku je.haih.haih.
komplennnn~
n dia xde plak mentega or minyak mcm aku g mkn grill sebelum2 ni.
melekat lah daging tu secara tekal.


sibuk makan pula ye kawan-kawan.
bayar dah mahal.
ape lagi. serbuuuu~

KIMCHI!
tgk cter korea je kempunan dorang ckp kimchi ni sedap.
so aku try.
hmmmmm. not badddddd~
tak la sedap sangat bagi tekak belacan ni.
tapi ok la. 
try makan kimchi + salad + ayam + cili mcm dalam running man buat tu.
mmg superb!sedap dap dap.

fiwiiittt. sental bagi abis.
makan sini adalah unlimited n all u can eat.
my bad sbb lupa snap tempat pilih daging n ayam semua. 
kepala pikir nak makan je.
haha. *buruk perangai*


ok dah kenyang, makan pencuci mulut pulak.
ada salad, ais krim, ais kacang, cendol/
semua buat sendiri ye.

muka dah kenyang.

muka sorok perut begini lah.
masing-masing perut ke depan. 
bhahaha



ok ni bukti seoul garden.
masing2 dah xsenang berdiri sebab kenyang sesangat.
takkan nak menyesal sebab makan?
*cakap sambil tengok perut*
T__T

                                                        Harga dia. ermmmm. MAHAL~
kami pergi lunch guna student card. 
memang 23.88.
tapi lepas service charge, tax lagi, sorang dekat2 RM28.
hamboi. mahal! bek makan dekat hotel.
eh eh. 
*ampunnn. orang kedekut memang macam ni*
*lempanggggggg diri lajulaju*

                                              ok nak cari senarai outlets dia klik link bawah ni :
                                                 http://www.seoulgarden.com.my/outlets.php

p/s : banyak jugak ye aku blog pasal makanan. haih. patutlah tembun. T____T
review aku, aku lebih suka makan dekat malayan steambot kot untuk steambot saja. ni review Malayan steambot :) klik sini : http://aida4eva.blogspot.com/2011/02/pehhhhhstim-lah-pulakkk.html
untuk grill, xkot. kalau ada orang tolong grill tu suka lah! haha *pemalas nak grill sendiri*


Labels: , , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!