It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, February 1, 2011

Pehhhhh..STIM lah pulakkk!


Haish..ari tu dah bogel, ari ni stim la pulak. Tapi sedap pulak ber’stim ni kekadang. Tak caya? Try lah sendiri. Cop-cop. Sebelum aku merepek lagi jauh, baik lah aku cerita maksud tajuk yang sebenarnya.
Aku nak story yang aku pegi makan STEAMbot ari tu. 

Sedapmeleetopmakantakangkat2bontot bhai!

Haha. Aku pegi makan dekat malaya steambot. All you can eat buffet. 


Dewasa sorang 23 hengget je. Makan la smpai perut kau tak leh sembunyi pun, tetap 23 hengget. Takde charge lebih pon kalau kau makan tak habes. Berbaloi-baloi baq ang!



Kau nak amek sotong sekilo ke, ketam doplpoh kilo ke, tetap 23 hengget, yang tak boleh, kau tapau bawak balik je la. Yang tu memang melampau. Aku santau mau? :p

Aku makan kat situ sambil sambut besday adik kesayangan aku yang comei lagi bijak terlajak tuh. Tokey kedai pun ramah-tamah siap tolong panggil anak cucu dia dan nyanyikan lagu besday sama-sama. 
Kau ada??hahaha*b0ngkak!


Bukan kata steambot je, nasi,mee, gulai kari, ayam masak macam-macam, semua ada. Memang aku p0mot lah. Gi lah try! Askrem pun ada. Pilih je nak perisa ape. Jangan la mintak askem paddle pop yang warni-warni or askem vanetta yang mahai tu, aku sekeh kang mintak bukan-bukan ni. Ha. Yang best tu, kalau nak feeling-feeling jadi mamak juai cendoi or ABC pun boleh! Masuk pakej gitu! Buat la brapa mangkuk pun.pastu makanla sampai muntah-muntah. Tak kesah okey! Jangan membazir sudah! Membazir itu amalan syaitannirrajim. Nak jadi syaitan?takmo kan. Jadi jangan la membazir. *kasar bahasa kejap* ampunn bukk.




Jadi, jom lah kita pegi! Eh eh. Korang la pegi. Tapi kalau nak belanja aku, roger je la. Selaju cahaya aku sampai kang! Haha. Pantang orang nak belanja. *keji* aku pegi ni dekat sri g0mbak. Cawangan dia yang lain aku kurang arif pulak. Korang guna khidmat abg g00gle je la ek!



p/s: Pegi taw tambahkan berat badan macam i. haha.*Balik-balik nanges tengok penimbang -_-

6 comments:

LovEmoNEy said...

i love food very much... kuikuikui.. tergodalah ..

maRShA said...

waa~! dh la tgh lapar skunk ney.. terliur seyh~!!! he3..

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

sdap nie, kat mne nie?

aida4eva said...

lovemoney : me love food and money..hihi

marsha: hehe..memang sedap weyh..recomended :)

afiruddin: dekat sri gombak,KL :)

KUREKURE COMEL said...

yeyeye...aida blanje...cukenye...he3.


amboi kemaen lg mkn...
sodap2 tu...hehehe

aida4eva said...

hihi.aida blanje??bleh2..tgu lagi 3 thun..baru merasa gaji sendiri.hihi..insyaallah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...