It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Pehhhhh..STIM lah pulakkk!
Tuesday, February 1, 2011 | 12:35 PM | 6 comments

Haish..ari tu dah bogel, ari ni stim la pulak. Tapi sedap pulak ber’stim ni kekadang. Tak caya? Try lah sendiri. Cop-cop. Sebelum aku merepek lagi jauh, baik lah aku cerita maksud tajuk yang sebenarnya.
Aku nak story yang aku pegi makan STEAMbot ari tu. 

Sedapmeleetopmakantakangkat2bontot bhai!

Haha. Aku pegi makan dekat malaya steambot. All you can eat buffet. 


Dewasa sorang 23 hengget je. Makan la smpai perut kau tak leh sembunyi pun, tetap 23 hengget. Takde charge lebih pon kalau kau makan tak habes. Berbaloi-baloi baq ang!



Kau nak amek sotong sekilo ke, ketam doplpoh kilo ke, tetap 23 hengget, yang tak boleh, kau tapau bawak balik je la. Yang tu memang melampau. Aku santau mau? :p

Aku makan kat situ sambil sambut besday adik kesayangan aku yang comei lagi bijak terlajak tuh. Tokey kedai pun ramah-tamah siap tolong panggil anak cucu dia dan nyanyikan lagu besday sama-sama. 
Kau ada??hahaha*b0ngkak!


Bukan kata steambot je, nasi,mee, gulai kari, ayam masak macam-macam, semua ada. Memang aku p0mot lah. Gi lah try! Askrem pun ada. Pilih je nak perisa ape. Jangan la mintak askem paddle pop yang warni-warni or askem vanetta yang mahai tu, aku sekeh kang mintak bukan-bukan ni. Ha. Yang best tu, kalau nak feeling-feeling jadi mamak juai cendoi or ABC pun boleh! Masuk pakej gitu! Buat la brapa mangkuk pun.pastu makanla sampai muntah-muntah. Tak kesah okey! Jangan membazir sudah! Membazir itu amalan syaitannirrajim. Nak jadi syaitan?takmo kan. Jadi jangan la membazir. *kasar bahasa kejap* ampunn bukk.




Jadi, jom lah kita pegi! Eh eh. Korang la pegi. Tapi kalau nak belanja aku, roger je la. Selaju cahaya aku sampai kang! Haha. Pantang orang nak belanja. *keji* aku pegi ni dekat sri g0mbak. Cawangan dia yang lain aku kurang arif pulak. Korang guna khidmat abg g00gle je la ek!



p/s: Pegi taw tambahkan berat badan macam i. haha.*Balik-balik nanges tengok penimbang -_-

Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!