It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Selamat Tinggal Semester 5. Selamat datang cuti sekolah~!
Friday, May 25, 2012 | 12:46 AM | 3 comments


alhamdulillah dah selesai semester 5 PISMP.
3 semester to go.
means ada lagi 1 tahun setengah sebelum boleh babap anak murid.
eh?
nawaitu dah salah ni.
betulkan..betulkan..

selamat bercuti kalian semua walaupun cuti hanya 3 minggu.
buat apa cuti lama-lama pun kan.
buat sakit hati tengok penimbang je nanti.
lagi lama duduk rumah, lagi sakit hati.
HAHA.

paham maksud di sini?
*ayat pujuk ati cuti sikit*


motif gambar besar bagak ni?
TETIBA LAPAR! 
haha
*bukak tutup peti ais*




Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!