It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

hargai diri. semua orang ada kelebihan dan kekurangan.
Wednesday, February 15, 2012 | 9:09 PM | 4 comments

salam.
hari tu aku dan budak kelas pegi MSN.
untuk lawatan ilmiah tengok atlet paralimpik.
sumpah tabik ngan semangat dorang!

dengan atlet tennis.
laju gila dorang kayuh wheelchair tu kejar bola.
kita yang normal pun terkedek-kedek lagi.

T______T

MEREKA

yang ni jurulatih untuk atlet ping pong.
banyak kelas dorang ni ikut tahap kecacatan.
yang tangan sebelah men je pun ada.

hebat taw dorang. dalam ramai-ramai kitaorang try lawan dorg,
satu shoot pun xlepas. HAHA

atlet renang.
ada yang kudung dua-dua kaki, tangan sebelah je ada, tapi berenang punya la laju,
semangat dorang sangat lah kuat!
kerdilnya aku rasa berbanding semangat mereka.

p/s : kita semua makhluk allah yang sempurna di sisiNya

Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!