It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

hello SKPK Seremban.
Tuesday, February 21, 2012 | 9:28 PM | 4 comments

lama nya tak menaip dalam ni.
T____T

siboookkknya aku sekarang.
sekarang ni aku tengah praktikal untuk sebulan dekat SKPK Seremban.
fyi, kat sekolah ni ada murid masalah penglihatan dan pendengaran.
tapi aku ni major aku pendengaran lah~ 

susah ok nak jadi cikgu.
nak rancang itu, rancang ini.
haih.

 hanya mampu tersenyum

nampak buku tu?
grrrrr~

time ni belum stat ngaja.

 perhimpunan pepagi.
dah 2 perhimpunan. tapi masih tak mampu nak tahan air mata masa  baca selawat.
sebab rasa sedih bila tengok kanak-kanak pekak ni tak dapat dengar ayat-ayat suci al-quran dan mereka terpinga-pinga masa guru berselawat.
T__T

event minggu lepas.
maulidur rasul

^____^

Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!