It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Laptop dan internet ibarat nasi dan lauk
Thursday, January 5, 2012 | 4:57 PM | 4 comments

salam semua.

bagi aku kan, 
laptop dan internet ni dah macam nasi dan lauk.
laptop tu umpama nasi manakala internet ibarat lauk. 
nak makan nasi saja boleh tapi lagi sedap dan kenyang kalau ada lauk.
paham tak maksud aku? 
HAHA

kalau tak paham boleh e-mail aku.
*sedang bajet retis. sila mintak sign aku*
-______-'


tapi yang lagi canggih tu tak payah dah ada laptop, henpon pun boleh guna internet.
inikan pula galaxy tab. ipad.
hebat la korang. kaya betul.
mintak duit sikit boleh?
*lempang*



budak dina ni pun pantang dapat laptop.
nak main internet katanya.
tak pun suruh pasang cerita kanak-kanak.
budak zaman sekarangg.
bijak sungguh!

p/s : internet rumah sewa baru berjaya di 'CPR'kan sebentar tadi :)

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!