It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

shoutmix oh shoutmix.
Monday, January 9, 2012 | 4:17 PM | 10 comments

salam semua.
dah lama akak tak hapdet ye.
sibuk barangkali
=____="

dah lama tak bukak blog.
sekali bukak ari tu tengok2 shoutmix dah jadi macam bawah ni,
tak bleh dah korang nak jerit kuat-kuat lagi ye.
haish!


kedengki betul shoutmix ni.
 tak mo bagi free dah. nak suruh bayar.
amboi. 
 makap lebih nampak 
-____-' 


p/s : hurmm..cam no eh?

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!