It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Monday, January 9, 2012

shoutmix oh shoutmix.


salam semua.
dah lama akak tak hapdet ye.
sibuk barangkali
=____="

dah lama tak bukak blog.
sekali bukak ari tu tengok2 shoutmix dah jadi macam bawah ni,
tak bleh dah korang nak jerit kuat-kuat lagi ye.
haish!


kedengki betul shoutmix ni.
 tak mo bagi free dah. nak suruh bayar.
amboi. 
 makap lebih nampak 
-____-' 


p/s : hurmm..cam no eh?

10 comments:

gigiAriEma said...

huhu gigi pun jd cengitu. tp skrg dh tukar lar. :)

yaya biela said...

lorhh .. ptot pn..ingatkan shoutmix yaya je mcm tu..

Anne Nurain said...

slm.. guna fibox je la.. free n lg best dr shoutmix.. hihi..

http://anne-nurain.blogspot.com/2011/12/jom-tukar-ke-fibox.html

aida4eva said...

gigi : ye ke? pantasnya awak :D

aida4eva said...

yaya : same ah. mula2 aida pun ingat aida pny je jadi cam tu. hihi #noob

aida4eva said...

anne: betul eh? ada yg kata mcm ada mslh fibox ni. xpe2..anyway tengkiu eh anne :)

Pisyek Kumar said...

gua bagi 5 cadangan. xD

Latest:
5 Free Chatbox Widgets For Blog

ira mohd said...

yup2. sama laa. tapi ritu dorang da kecoh dah. mmg shoutmix ada bg notis ckp no more free dah. maybe ramai tatau kot. hehe. pakai cbox je sng. fibox xtau lak :P

aida4eva said...

pisyek : orait tq!nnt akan diusha :)

aida4eva said...

ira : aida lambat sket taw..kui3..cbox eh? bek2..akan dipertimbangkan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...