It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Misteri Jalan Lama
Saturday, November 12, 2011 | 9:01 PM | 4 comments

dah tengok kan gambar2 camwhore ngan artis hari tu kat sini

cerita Misteri Jalan lama ni adalah hasil tangan afdlin shauki. aku dapat tiket daripada tayangan unggul sebab menjadi orang yang terpantas menghantar e-mail kepada mereka selepas mereka tweet dekat twitter :)
tapi ramai je yang lagi pantas. hehe. lokasi tayangan adalah di TGV Wangsa Walk.

keadaan sebelum mula tayangan

cerita berkaitan sebuah family. hans isaac sebagai indra. seorang bekas pelumba yang tersasar ke jalan hitam dalam hidupnya. Que Haidar pula sebagai Ilya. seorang yang komited kepada kerjanya yang sentiasa memakai kemeja putih. kenapa kemeja putih? nantikan~ Babak cemas mula berlaku di permulaan cerita yang kita tak dapat agak. terkejut juga akak ni taww. misteri berlaku apabila Indra mengambil jalan lama untuk membawa Ilya menguruskan jenazah ayah mereka yang dibintangi oleh Datuk Tamimi Siregar. pelbagai kejadian aneh yang akan berlaku. apa yang berlaku? nantikan di pawagam pada 24 November 2011.
---------------------------------------- 

afdlin memberi watak hans sedikit lain berbanding filem-filem yang dibintangi oleh hans. nampak macam bad boys sungguh :)

Ilya memegang loket yang sering membuatkan dia ternampak bayangan. lebih kurang macam superman dengan kryptonite la :) seyes comel que haidar ni.
 kadang2 ada adegan yang membuatkan satu panggung gelak tengok dia. 
heeeee~

di perkampungan nian.
kata Indra masa ni.
'aku suka la dekat sini. semua awek cun je'
:D

musuh kaum nian.
kalau nak tahu, ini adalah afdlin shauki :)


jengggg! 
Ilya dah jadi gagah perkasa tolong bad boy tadi :)

vanidah imran yang kevavom. sangat cantik walau rambut pun putih :)
menjadi ibu kepada Ilya.


cerita ni agak lain daripada filem-filem melayu yang lain. ala-ala narnia dan supernatural. 
thumbs up abg afdlin sebab berani buat filem macam ni. sekaligus menaikkan lagi filem malaysia ke atas satu lagi tahap. buat kaki wayang di luar sana, sila tengok ini cerita ya! 
(^___^)
trailer
 

 layannnnnn :)

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!