It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

malam yang seronok bersama liyana jasmay, vanida imran & rashidi ishak
Tuesday, November 8, 2011 | 12:09 PM | 7 comments

salam semua. 
malam 31 oktober hari tu aku dapat 2 tiket wayang free untuk tgk 
cerita misteri jalan lama yang bakal ditayangkan 24 november ni.
nnt aku post review dia eh.
sekarang layan dulu gambar dengan artis-artis yang cantik mulus nih :)

kak vanida imran dengan hubbynya, rashidi ishak
mereka sangat sweet tawwww!

tengok!
aku buat peace pun dorg tiru gak. sporting la dorg nih :)

camwhore dengan...?
hehe. cam tak sapa ni?

ini dia. liyana jasmay.
liyana jasmay sgt sempoi. tshirt, loose make up, sneakers and jeans saja.
tapi tetap chantekkk :)


p/s : artis = kita kenal dia, dia je tak kenal kita :D 

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!