It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, November 8, 2011

malam yang seronok bersama liyana jasmay, vanida imran & rashidi ishak


salam semua. 
malam 31 oktober hari tu aku dapat 2 tiket wayang free untuk tgk 
cerita misteri jalan lama yang bakal ditayangkan 24 november ni.
nnt aku post review dia eh.
sekarang layan dulu gambar dengan artis-artis yang cantik mulus nih :)

kak vanida imran dengan hubbynya, rashidi ishak
mereka sangat sweet tawwww!

tengok!
aku buat peace pun dorg tiru gak. sporting la dorg nih :)

camwhore dengan...?
hehe. cam tak sapa ni?

ini dia. liyana jasmay.
liyana jasmay sgt sempoi. tshirt, loose make up, sneakers and jeans saja.
tapi tetap chantekkk :)


p/s : artis = kita kenal dia, dia je tak kenal kita :D 

7 comments:

onie said...

acececececey :)

!! YaNa YassiN !! said...

Owwwh,.. x sangka rakan blogger jugak,.. kita pun ada pada hari yg sama,.. salam blogger eh.

aida4eva said...

onie : lalaalla~ :D

aida4eva said...

yana yassin : wah..seyes tak taw..kalau taw boleh kita snap2 berdua kan :) salam blogger :D

mysara said...

wah bestnyer...
suke tgk liyana..dye sgt comel kn..hehe

Prince Halilintar said...

sonok dpt amik pic gan artis2 ek..

~Kirin Selama Perak~ said...

untungla artis jumpa artis!
HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...