It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Macaroons, red velvet cake, cupcakes yang sedap now in Ampang. recomended!
Sunday, November 13, 2011 | 8:49 PM | 14 comments
12.11.2011
baru je semalam ke Axis Atrium, Ampang untuk beli macaroons and cuppies dekat kedai yang baru bukak.
siap ada snack party giteww. sapa yang tak suka makan free kan?
ngehngehngeh

kedai ni baru bukak on 11.11.2011. nice kan. and kedai tersebut bernama lildaisy cuppycakes!

 lihat kerakusan aku beli macaroons, redvelvet cupcake secara pukal.
sedap semuanya!
memang recomended sangat!
:)
macaroons dia tak manis sangat macam yang penah aku try. just nice lah!

 red velvet cupcakes! nyumnyumnyum!

 yang ni paling must try. abaikan muka terkejut sebab sedap sangat tu.
red velvet cake. rm4 je satu slice. tapi kenyangnya melampau.
bagi penggemar cheese, harus cuba taw! 
 the macaroons yang comel tapi mengenyangkan.
rm2 satu. murah berbanding tempat lain :)
sedap pun sedap.
kalau dah namanya aida, mana penah nak beli benda mahal. *kedekut* 
 siap ada guest book lagi taw. 
yang dalam balang comey2 tu kalau nak tambah topping untuk cupcake.
rm0.30 je taw kalau nak tambah topping tu :)

 pergi dengan si manis dina.
oh. itu banner kedai. comel kan :) 
 mai pilih! mai pilih! mai pilih! 
(^_____^)

 yang berjaya dirembat semasa snack party tersebut!

 girl yang berbaju hitam tengah2 itu Ara. owner kedai. fuhhh.
belakang itu gambar kedai. 
sebaya aku tu dah ada kedai. aku ada ape?
heee~ she is my friend masa dekat Asasi Law Uitm 3tahun dulu.
do support her and her team ok?

lokasi kedai adalah di berhadapan Mama Chop,Papa Grill and near tutti frutti,
Axis Atrium
Jalan Cempaka, Taman Cempaka Ampang, Selangor.
03-9282 1008 ‎

p/s : sekali sekala apa salahnya berbelanja kan. ke ada siapa nak belanja?incik botakkkk~

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!