It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Saturday, October 22, 2011

Diana Amir sangat gojes bertudung membeli belah di jalan TAR


hari jumaat adalah hari untuk ke jalan tar
beli kain di Nagoya dan shawl
tetiba dapat free gift bergambar dengan anak patung yang super comel

-
-
-
-
-
-
-




Diana Amir sangat tinggi okey..malahan peramah..
yang paling penting, gojes! 
hehe.
terserempak je ni masa beli shawl tu. malu2 aku nak tegur. haha


p/s : ciss..masa selekeh-selekeh la jumpa artis bagai..masa cantik-cantik tak penah pula terserempak >.< 


18 comments:

iekasub said...

haha. xpe selekeh pon. yang penting artis tu nak amek gambar dengan anda ;D

SAYA BUKAN SAMDOL said...

cantiknya diana amir. betui ka tu dia???

Puan Kutu said...

lawa diana bertudung..:)

aida4eva said...

ieka : kan kan..hehe..nasib dia nak :D

aida4eva said...

saya bukan samdol : betul lah dia diana amir..suara dia pun sama je dlm tv ;D

aida4eva said...

puan kutu : betul2..lagi comey dia bertudung :)

suRe HeBoH said...

hai..saje lalu lalang kt sini..mmg gojes sungguh diana amir bila bertudung..

aida4eva said...

sure heboh : kan kan..superb! :D

Diya Edhayaa said...

alhamdulillah.. sgt cntek die pky tdug. hrp b'kekalan.. :)

aida4eva said...

diya : kan dia.cantik sgt..insyaallah :D

fathiyyahISMAIL said...

wahh comelnyee xD
takpelaa selekeh pun. artis pun manusia biasa jgk :)

mysara said...

bertmbh cntk kn diana ni ble bertudung...

~naddy~ said...

taw xpee.. mula2 nmpak, nad excited.. tapi maluu. last2 dpt gak bgambo.. :p

aida4eva said...

naddy : kan kan :D tu pun mak aida yg tegur dia..aida malu~ ahha

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

bestnyer..dia sgt cantik~ dulu xbape suka dia sbb sgt seksi..skang alhamdulillah~ ALLAH sayangkan dia.. =)

psst~ psst~ ca dtg sini..blog kamu comel... ngee~

aida4eva said...

cik duyung : kan kan..dulu biasa2 je masa dia seksi dulu..pas dia berubah, terus jd suka :D

comel eh? maceeyyyy :)))

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

diana amir 2 x tinggi mne lar, hang jer yg %$#@*&

aida4eva said...

dinaaaaaaaa!! *marah nie* aku tinggi la! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...