It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Diana Amir sangat gojes bertudung membeli belah di jalan TAR
Saturday, October 22, 2011 | 11:12 PM | 18 comments

hari jumaat adalah hari untuk ke jalan tar
beli kain di Nagoya dan shawl
tetiba dapat free gift bergambar dengan anak patung yang super comel

-
-
-
-
-
-
-




Diana Amir sangat tinggi okey..malahan peramah..
yang paling penting, gojes! 
hehe.
terserempak je ni masa beli shawl tu. malu2 aku nak tegur. haha


p/s : ciss..masa selekeh-selekeh la jumpa artis bagai..masa cantik-cantik tak penah pula terserempak >.< 



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!