It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

kalau dapat kan sedap~
Thursday, October 20, 2011 | 3:19 PM | 2 comments

oh lamanya tak update.
ye la..kalau otak aku tak berapa nak sihat, memang aku tak boleh nak update.
*sigh*
tapi sekarang oatak aku dah sihat seperti sediakala.
ehem.ehem

sedapnya kalau dapat ni petang-petang yang hening begini

sedapnya. untuk pengetahuan, aku tak penah beli benda ni sendiri.
alasan? kedekut! haha
teringinnyaaaaa~ 


tapi kalau dapat add-on askem atas ni memang lah mabeles.
awwwww..bila la ice room nak buat rumah terbuka ni. 
boleh melantak askem sampai senak. haha 

tapi..
tapi..
kalau dapat makanan bawah ni lagi la superb!
senyum sampai esok la jawabnya!


oh meatball ikea..
walaupun rupamu tak semenggah, tetapi kau tetap menjadi pujaan hatiku!

p/s : cravingnyaaaaaaaaaa!

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!