It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

CINTA SIBER OH
Sunday, October 23, 2011 | 1:59 PM | 14 comments
salam semua.
dah lama rasanya tak join segmen abg beng beng bong disebabkan kesuntukan masa.
oleh kerana hari ni banyak masa, 
aku join.
(^^,)

Tuliskan pendapat anda mengenai CINTA SIBER .. Berikan kelebihan CINTA SIBER dan kekurangannya.

Cinta adalah suatu perasaan yang tidak boleh dipaksa. ia lahir sendiri di dalam setiap individu..malah perasaan sayang kepada orang tua kita juga adalah cinta. Cinta siber banyak berlaku dah sekarang disebabkan arus permodenan teknologi maklumat yang begitu deras. tak salah untuk ada cinta siber seperti contoh kita bercinta dengan si polan melalui laman fesbuk. 

kelebihannya adalah jimat. tak payah nak tulis surat bagai bila dah ada message..tak payah nak SMS guna kredit bagai bila dah boleh video call or chat..dah tak payah bagi hadiah dah sebab dah ada gift grafik semua tu.

namun, kekurangannya tetap ada. ye la..bila dah cinta siber, antara kelemahannya ialah, dalam profile picture bukan main comel lote putih gebuss..bila jumpa kengkonon dah jatuh cinta, alamakk. failed. sipi-sipi pun tak ade rupa macam dalam profile picture.amacam? nasib kau la labuuu~ lepas tu perangai sebenar kita tak dapat kenal pasti berbanding dengan cinta tempat kerja ke sebagainya sebab semua yang berlaku dalam alam maya adalah virtual dimana kita boleh tipu sesuka hati. haha

ini pendapat aku..pendapat korang pulak? 



sila klik header bawah ni untuk join juga :)


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!