It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Cameron Highland yang masih sejuk
Monday, October 24, 2011 | 8:37 PM | 10 comments
salam isnin semua!
nak share pengalaman unplanned vacation cikgu-cikgi nih.
ke cameron highlands (CH).
CH masih sejuk okey. takmo la bila dengar CH je cakap, ala, tak sejuk dah pun kat sana.
bila last kau pergi tu ha?


tengok! bahagia je kami kesejukan. ehhe

'BOH' Tea Centre Sungei Palas.
jalan nak naik atas ni punya la sempit. kereta bleh naik satu hala ja. 
yang pelik, macam mana bas pun boleh naik? orang dah terer bawak kan. 
jejaka 'J' di dalam gambar adalah pemandu pelancong tetap untuk salah seorang daripada kami.
siapa? tettttt! cari wanita yang paling kurus di dalam gambar. kui3
 *pastinya bukan aku sebab aku gemok. haha*

 shopping itu harus. beli magnet-fridge untuk makcik, stoberi n roselle kering untuk family dan keychain2 untuk rakan taulan. ini di KEA FARM. semua ada nokkkk~

kegilaan semasa di sana!
stoberi coklat! nak coklat yang cair taw!siap dapat free krim lagi. hehe. ini di pasar malam brinchang.
3 batang 5 ringgit. sedap sampai kening terangkat!
jangan beli la kalau sebatang 3 ringgit. cekik darah namanya. 
gelojoh namanya ni bila depan2 kedai dah melantak, pastu beli lagi. ape nak kesah kan.
duit kita. haha 

semua beli sarung tangan n stokin stoberi. sebab utama adalah sejuk!
tambahan di waktu malam sebegini. 

 jadi, bila dah sejuk, steambot menjadi pilihan. sedapnya!
ni set untuk 2 orang. 30ringgit. tapi boleh makan 5 orang. pun tak habis-habis jugak.
kedai ni tepi pasar malam brinchang tu je :)

 gambar sebelum balik.
ok. dah jumpa siapa punya jejaka 'J'? anda yang tentukan. haha 
ni makan aiskrim dekat Taman Sedia.
sedap! boleh beli stoberi fresh dekat sini, rm10 2 bekas.
besau2 stoberinya. aiskrim stoberi dia pun sedap. jem stoberi pun sedap. semualah sedap! 

babai CH. till we meet again! :D


p/s : suka segalanya di CH. cuma tak suka perjalanan nak naik n turun. simpang pulai ok lagi..kalau dari tapah? uweeekkkk~ 

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!