It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Jom buka puasa di Hotel :) *promotion*
Thursday, August 4, 2011 | 12:09 PM | 5 comments

salam semua.
pernah try berbuka di hotel tak?
jom try kat sini.

*right klik untuk gambar besar*

dewasa : RM48++
kanak-kanak : RM23++

dekat Kuala Lumpur Internasional Hotel.

klik image ats ni untuk usya website hotel ni.

aku baru je berbuka kat sana semalam ikut mama dengan opismate dia :)
sedap weiiii ! pecah perut makan. HAHA

suasana orang berebut makan walau kat hotel. nafsu tengok makanan. HIHI
gambar makanan tak sempat amek. hakap sungguh.

kesayangan 
terima kasih bawak along datang sini makan lajulaju. :)

sempat bercamwhore dengan budak comel nih <3
suka sangat bergambar^^



Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!