It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, August 2, 2011

borang check list amalan ramadhan


salam semua.
sempena bulan ramadhan al-mubarak ini, aku nak share something yg aku rasa amat berguna kepada semua muslim di luar sana.

checklist amalan di bulan ramadhan


*boleh right click utk open image bg besar n download pastu print ye*

bagi aku, check list ni berguna sebab kita dapat keep on track amalan kita dan kita dapat mengingatkan diri sendiri untuk ambil peluang yang tak dapat kita rebut pada bulan-bulan lain.

berguna kan? :)

renung-renungkan..selamat beramal :)


sumber checklist ni : dari group maktab

p/s: tiada yang dapat bantu diri kita melainkan diri kita sendiri. insyaallah..

16 comments:

Oppa Kudin Nz said...

mari kite sama2 tingkatkn amalan kite :D

ïêmå å¢klê§ said...

wauu..
siap buat checklist..
semoga kita sama2 berlumba2 nak kejar pahala...

Farhana Jafri said...

wow!! terbaik la!! thanks ea follow balik.. hik3..

''bidadariSIDIA'' said...

assalamualaikum :)
hai,singgah sini,follow awak ;)
selamat berpuasa :)

aida4eva said...

oppa: mudah2an..insyaallah :)

aida4eva said...

iema: hehe..print la jugak ni iema..:) jom berlumba..hehe

aida4eva said...

farhana: :) no biggie awak :D

aida4eva said...

bidadarisiDia: selamat berpuasa jugak ! tq singgah :)

misya said...

selamat berpuasa,

YanaMIB said...

woo bagusnya ada checklist mcm ni..gud one! =)

Prince Halilintar said...

prince pun ade dpt jgk senarai checklist bila beli buku majalah solusi..

teha said...

waa.. bergune kot bporang nie.. hehe

Odah + One = OdahOne said...

wah bagus ni siap ada checklist...kena check satu persatu ni byk yg lum wt lagi...tqvm

aida4eva said...

misya: selamat berpuasa jugak :)

aida4eva said...

kak yanaMIB: kan kan..print taw..hehe

Anonymous said...

Minta izin share ye.. terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...