It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

aku diragut oleh lelaki melayu yang tak pegi terawih
Monday, August 8, 2011 | 10:29 PM | 10 comments


salam semua.
rindu plak rasanya dekat blog. tapi agak sibuk sekarang ni dengan asignment sebelum berPBS kat sekolah sebelum raya nanti. *tabah aida! tabah!*

peristiwa aku diragut ni malam sabtu hari tu.

lepas isyak tu balik dari rumah mama dekat gombak, time on the way nak balik cheras.
masa nak masuk susur jalan masuk ke KL dekat bulatan batu caves tu, tiba-tiba motor aku dihampiri oleh motor ex5 warna merah. penunggangnya lelaki melayu. aku ingat tak la ada ape-ape..mungkin dia tersalah ambil lajak ke. tapi tiba-tiba tangan dia mengambil sesuatu dalam raga motor aku.

terkejut woi!
terus je peragut tu berdesup laju masuk bulatan. moto tu dah siap cabut no. plat.
time tu dah la jalan sesak. penuh dengan kereta.
silap-silap kang aku yang jatuh. baru aku teringat apa yang ada dalam raga motor aku tu.
beg berisi baju hujan.
alhamdulillah bukan barang berharga sebab semua barang macam laptop, domper semua aku letak dalam beg galas.
tapi still rasa ralat sebab cuai letak barang dalam raga.

dalam masa yang sama, aku bersyukur jugak peragut tu tak tendang or tolak motor yang aku naik tu.
alhamdulillah tak de kecederaan yang berlaku.
haih.
ralat sungguh.
bulan-bulan puasa ni pun nak meragut. tak puasa la tu.
maybe dia ingat aku letak dompet kot dalam beg tu.
*terlepas jugak sekor setan *
amarah sungguh.


peringatan dari aku, jangan la letak apa-apa barang dalam raga tu.
jangan jadikan anda sasaran peragut. beg tu jangan la pakai di tepi bahu.
seelok-eloknya pakai je la beg sandang. lebih selamat.
*terkena batang hidung sendiri*
  


p/s : alhamdulillah allah masih beri peluang untuk hidup. aminn

Labels: ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!