It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, July 19, 2011

selamat malam..tidur lah sayangku


waktu sekarang ni jika dah ada baby nanti,
kompom tak dapat taip entri berunsur tekan lif sendiri.
baru nak tangan taip je, suami baby dah merengek, tangan pun beralih pada baby..
 tidur lah sayang..


paling tidak pun taip entri dalam bilik guru esok pagi sambil bergosip sebakul dua sebelum masuk kelas atau masa time rehat.

*konon!*

ouh..tak sabar nak ada satu family macam main game kad tepuk "Happy Family".
'one happy family at home'. haha. *ngarut betul*  

selamat malam semua 
^______^

p/s: entri berunsur kegedikan tahap asbestos. HAHA.
p/s/s: tak sabar nak start a family with u encik botak :D insyaallah in a mean time :) 

12 comments:

ïêmå å¢klê§ said...

selamat malam....

ehh2...
dah gatai erk nak anak..
ahaks...

KimiCnoL said...

bila nak ada family tue..hehe ;p

perempuan suka lelaki tak suka??

Taufan Bin Ribut said...

kawen cepat2..bukan main gatai lagi noo...hahaha..


Entri Terkini : Dating bersama Yuyu Zulaikha
Entri terdahulu :Aku ketagih

Watch my video songs ^_^

Muhd Fadil said...

suami merengek. ahaks.

aida4eva said...

iema: harhar. gatey sekejap. :P selamat pagi dah ni :D

aida4eva said...

kimicnol: hmm..family? lmbt lg lah weyh..4 or 5 thn lg..waaaa~

aida4eva said...

taufan: haha..mampu ke?mslhnye aida ni dara..bukannya teruna yg leh kawen cepat-cepat..keh3~

aida4eva said...

penyu: hahahahaha :P

khaifaiz said...

Jgn di tahan2 rasa itu... Kawen saja

aida4eva said...

khaifaiz: senangnya bunyi :P

AL AZRUL said...

hrap cikgu d perceptkan jdoh... stu keinginan yg baik, insyaallah d permudahkan... :-) One Happy Family..

hamzah ian said...

wah.. nak anak ye.. hehe.. aminn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...