It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

selamat malam..tidur lah sayangku
Tuesday, July 19, 2011 | 1:16 AM | 12 comments

waktu sekarang ni jika dah ada baby nanti,
kompom tak dapat taip entri berunsur tekan lif sendiri.
baru nak tangan taip je, suami baby dah merengek, tangan pun beralih pada baby..
 tidur lah sayang..


paling tidak pun taip entri dalam bilik guru esok pagi sambil bergosip sebakul dua sebelum masuk kelas atau masa time rehat.

*konon!*

ouh..tak sabar nak ada satu family macam main game kad tepuk "Happy Family".
'one happy family at home'. haha. *ngarut betul*  

selamat malam semua 
^______^

p/s: entri berunsur kegedikan tahap asbestos. HAHA.
p/s/s: tak sabar nak start a family with u encik botak :D insyaallah in a mean time :) 

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!