It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Saturday, July 16, 2011

Meatball ikea, karipap ikea dan barang ikea. perjalanan yang tak dirancang

salam semua.


penah pegi IKEA tak?
mestilah penah kan. ni la pes time aku pegi IKEA, merayap dekat show room atas tu.
selalunya pegi food court bawah tu je
T_____T

aku pegi berlima. naik kereta cik yati.. kalau tak de kereta dia, memang tak ke mana-mana je lah jawabnya.
Terima Kasih Cik Yati!

cik dina, aku, cik yanTo, cik syasya n cik Yati

tujuan pegi Ikea ni nak beli almari or pengankut baju dan sgala macam lagi lah. dan lagi satu niat adalah untuk try Meaatboll IKEA yang orang ramai dok kata sedap tuh.
ape yang aku beli nanti next post la ek aku cerita ^^

hamek!
punya la banyak. sorang satu. tapi cik yati share dngan cik Yanto. kami bertiga yang lain amek yang 5 ketul meatball je..itu pun kenyang macam ular sawa telan orang. -__-
5 ketul meatball and fries ni RM5. kalau 10 ketul meatball RM10. 
tapi, setiap hari SELASA, ada promosi 10 ketul meatball RM8 saja.

meh tengok sedap ke tak.

terbaik woi!

muffin dia sebiji RM1.50..sedap jugak..siap boleh panaskan guna oven dekat bahagian pemanasan. makan panas-panas baru la syiok! kepak ayam dalam gambar atas tu pun boleh panaskan..tapi cik Yanto dah baham dulu, tak sempat panaskan. keh3.

jumpa cermin, ape lagi..snap lajulaju tanpa pandang kiri kanan. TERBAIK!

aku suka gambar atas ni..sebab NAMPAK MACAM kurus. *keji*
#OKBAI

p/s: terima kasih kalian for the day. sayang korang semua! ^____^

19 comments:

Cik Ezy said...

nk jgk try mkn meatball tu..
hhuuhu

Rafidah Farhana said...

Okay, aku taknak jeles. Waaaaa :'( nak sgt makan meatball kat situ.. tak pernah try lagi..

PinKy MoMMa said...

sedapnyer tgk meatball tu..melelehhhh~

psssttt..nak dapatkan cash dan promotion blog selama sebulannnn..

http://www.pinkymomma.com/2011/07/pinky-momma-wrangler-likers-give-away.html

aida4eva said...

cik ezy: sila lah try..berbaloi :) hehe

aida4eva said...

rafidah: sila lah jeles..hihi..xpe..xpe..ada rezeki dpt la g mkn nnt :)

aida4eva said...

pinky momma: hehe..mmg sedap :)

ridh said...

proses mengembungkan muka cm meatball..haha..:p (jeles)

kaizen said...

sedap sgt ke meatball tu??

ikea tuh dkat je ngan rmh tp nk masuk punyer la jarang....

latest entry Isu HANGIT Blogger!!!

aida4eva said...

ridh: jeles??harhar..xpe2..nanti kita pegi sana makan meatball ye lalink :D

aida4eva said...

kaizen : sedap! tapi kalau dtg ikea semata2 nak mkn meatball je mcm rugi plak..kui3

kaizen said...

ape kate tuan blog ajar sy cmne nk mkn meatball tuh... sy ni x reti nk oder mknan mahal2 ni...

Prince Halilintar said...

bestnyer jln2 sambil makan..ni jeles ni..hehe

athirah said...

syok nyer..lalala

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

dina sni..
syg muah!

aida4eva said...

kaizen: haha..tak susah..gi kaunter cakap la nak meatball 5 ketul..5hengget je lah :P mn de mhl :P

aida4eva said...

prince: hehe..sekali sekala je ni :) best lah~ :D

aida4eva said...

athirah: hehe..mmg syok :D

aida4eva said...

dina: muahmuah!! :D

kaizen said...

err.. lagi afdal kalo tuna blog blnjer... hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...