It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Meatball ikea, karipap ikea dan barang ikea. perjalanan yang tak dirancang
Saturday, July 16, 2011 | 9:32 PM | 19 comments
salam semua.


penah pegi IKEA tak?
mestilah penah kan. ni la pes time aku pegi IKEA, merayap dekat show room atas tu.
selalunya pegi food court bawah tu je
T_____T

aku pegi berlima. naik kereta cik yati.. kalau tak de kereta dia, memang tak ke mana-mana je lah jawabnya.
Terima Kasih Cik Yati!

cik dina, aku, cik yanTo, cik syasya n cik Yati

tujuan pegi Ikea ni nak beli almari or pengankut baju dan sgala macam lagi lah. dan lagi satu niat adalah untuk try Meaatboll IKEA yang orang ramai dok kata sedap tuh.
ape yang aku beli nanti next post la ek aku cerita ^^

hamek!
punya la banyak. sorang satu. tapi cik yati share dngan cik Yanto. kami bertiga yang lain amek yang 5 ketul meatball je..itu pun kenyang macam ular sawa telan orang. -__-
5 ketul meatball and fries ni RM5. kalau 10 ketul meatball RM10. 
tapi, setiap hari SELASA, ada promosi 10 ketul meatball RM8 saja.

meh tengok sedap ke tak.

terbaik woi!

muffin dia sebiji RM1.50..sedap jugak..siap boleh panaskan guna oven dekat bahagian pemanasan. makan panas-panas baru la syiok! kepak ayam dalam gambar atas tu pun boleh panaskan..tapi cik Yanto dah baham dulu, tak sempat panaskan. keh3.

jumpa cermin, ape lagi..snap lajulaju tanpa pandang kiri kanan. TERBAIK!

aku suka gambar atas ni..sebab NAMPAK MACAM kurus. *keji*
#OKBAI

p/s: terima kasih kalian for the day. sayang korang semua! ^____^

Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!