It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG
Tuesday, July 19, 2011 | 1:36 PM | 11 comments
salam! hoyeh. mengejoin segmen setelah sekian lama. ngehngeh. ni pun update lintas langsung dari kelas seni dalam pendidikan yang merunsingkan aku sepanjang 2 jam ni. mujur ada laptop. tak de la rasa nak hempuk kepala dekat meja secara bertubi-tubi. *sigh* 

tekan header merah bawah ni untuk join ye
 

Sila ceritakan latar belakang blog anda seperti bila mula buka , kenapa anda buat blog , sapa idola bloggger anda , minat dan sebagainya la.. Cuba bagitau kenapa blog anda patut dipilih sebagai blog yang patut di singgah setiap hari.

aku mula blog ni bulan 11 taun lepas. buat blog sebab sebelum ada blog suka baca blog orang lain comey-comey, suka baca ape yang orang lain tulis, dan dengar-dengar boleh la bat side income sikit-sikit dengan blog. maka, setelah berfikir doploh lapan saat tika itu, terus aku buat blog dan blog yang jadi mentor dan inspirasi tika berblog ialah blog abg ben sendiri.
terharu weyh. masa tu follower aku baru 20 keping. tiba2 muncul gambar jejaka berbaju putih dekat ruangan follower tu. kemain aku eksaited sambil terharu. sobsobsob 

aku minat ape eh? membaca kot..sebab tu aku suka baca kisah-kisah hidup orang, tapi ikut mood la jugak. HAHA. lagi satu aku minat sungguh berjalan-jalan melancong ke, mall-mall ke, meet a new friend pun aku suka. dengan blog jugaklah makin bertambah kenalan yang super duper nice korang semua ni.

kenapa kena singgah blog ni? ouh..aku masih noob blogger..tak banyak yang aku tahu. jadi kalau korang singgah baca kat sini pun ibarat satu bonus bagi aku. 



terima kasih kalian sebab singgah sini..terharu lagi. sobsobsob


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!